کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ شد باز گهر طبع گهرزاي معزي شد يار فلک عقل فلکساي معزي ... 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ یارب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از دست حسود چمنش 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ شنیدهام سخنی خوش که پیر کنعان گفت: فراق یار نه آن میکند که بتوان گفت 6 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه عمر خضر بماند نه ملك اسكندر نزاع بر سر دنياي دون مكن درويش 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ شب ز آه آتشین بکدم نیاسایم چو شمع در میان آتش سوزنده جای خواب نیست 4 لینک به دیدگاه
farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ تا به کی باید رفت از دیاری به دیاری دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ روزگاری پا کشید آن تازه گل از دامنم گل بدامن میفشاند اشک خونینم هنوز 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ز دو دیده خون فشانم زغمت شب جدایی جه کنم که هست اینها گل باغ آشنایی میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ دلُم شاحِن شده از غصه اِمشو باز دلتنگُم نِکِرده سی مو لطفی آسمون مو پِی زمین جنگم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ مردم چشم فرومانده است در دریای اشک مور را پای رهایی از دل گرداب نیست 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ تا تو بر من عاشقی ای محترم پرده بر کش من به تو عاشقترم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم ای بی خبر ز لذت شرب مدام ما 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست رهروی باید جهان سوزی نه خامی بیغمی 3 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یکی روبهی دید بی دست و پای فرو ماند در لطف و صنع خدای 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ يا رب سببي ساز که يارم به سلامت باز ايد و برهاندم از بند ملامت 2 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند ادمی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم در میان لاله و گل آشیانی داشتم 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من ان گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی ابی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم... 3 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من آدمم هیجان درونیم بالست فشار اکثر رگهای خونی ام بالاست:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده