Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ روز در كسب هنر كوش كه مي خوردن روز دل چون آينه در زنگ ظلام اندازد 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ درد عشقي كشيده ام كه مپرس زهر هجري چشيده ام كه مپرس 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سبو بشكست و دل بشكست، جام و باده بشكسته خدايا در سراي من چه بشكن بشكن است امشب 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سبو بشكست و دل بشكست، جام و باده بشكسته خدايا در سراي من چه بشكن بشكن است امشب بیار آنچه داری ز مردی و زور که دشمن بپای خود آمد به گور میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ به گردابي چو ميافتادم از غم به تدبيرش اميد ساحلي بود 3 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دیشب به تو افسانه دل گفتم و رفتم وز خوی تو چون موی تو آشفتم و رفتم 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ مسلمانان مرا وقتي دلي بود كه با وي گفتمي هر مشكلي بود 4 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دیشب ز غم عشق تو افروخته بودم گر اشک نمیکرد ترم سوخته بودم میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 3 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ما باده ز خون دل خود مینوشیم در خم تن خویش چو می میجوشیم جان را بدهیم و نیم از آن باده خوریم سر را بدهیم و جرعه ای نفروشیم 4 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ موج نگاه آسمان افروزشان نيز روشنترين اعجاز بود آنان كه رفتند ديگر نيازيشان به دنيا دوستان نيست دنيايشان يك راز بود آنان كه رفتند 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی 2 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ یادگار از تو همین سوخته جانی است مرا شعله از توست اگر گرم زبانی است مرا 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد 2 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دارای جهان نصرت دین خسرو کامل یحیی بن مظفر ملک عالم عادل ای درگه اسلام پناه تو گشاده برروی زمین روزنه ی جان ودر دل 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ لاجرم آن کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تا با غم عشق تو مرا کار افتاد بیچاره دلم در غم بسیار افتاد بسیار فتاده بوده ام در غم عشق اما نه چنین زار که اینبار افتاد میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دلا رفیق سفر بخت نیکخواهت بس نسیم روضه شیراز پیک راهت بس 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سر و برگ گل ندارم ز جه رو روم به گلشن که شنیدهام ز گلها همه بوی بیوفایی میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ياد باد آن که نهانت نظری با ما بود رقم مهر تو بر چهره ما پيدا بود 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دلم ز حلقه زلفش به جان خرید آشوب چه سود کرد ندانم که این تجارت کرد میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده