master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ داني كه چرا كعبه حق گشته سيه پوش يعني كه خداون عزادار حسين (ع) است دلم خزانه اسرار بود و دست قضا درش ببست و کلیدش به دلستانی داد میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ در دفتر طبيب خرد باب عشق نيست اي دل به درد خو كن ونام دوا مپرس 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سر ما فرو نیاید به کمان ابروی کس که درون گوشه گیران ز جهان فراغ دارد میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دل صنوبریم همچو بید لرزان است زحسرت قد و بالای چون صنوبر دوست 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تنور لاله چنان براروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل به جوش آمد 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ در آب ورنگ رخسارش چه جان داديم و خون خورديم چو نقشش دست داد اول رقم بر جان سپاران زد 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمیگیرد زهر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمیگیردزهر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد دلی که غیب نمای است و جام جم دارد ز خاتمی که دمی گم شود چه غم دارد میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مردم چشم فرومانده است در دریای اشک مور را پای رهایی از دل گرداب نیست 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تورا در آینه دیدند جمال طراوت خویش بیان کنند که چه بودست ناشکیبا را 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ای که از کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ شبی را با من ای ماه سحرخیزان سحر کردی سحر چون آفتاب از آشیان من سفر کردی 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درما نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 5 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مهر تو عکسی بر ما نیفمند آیینه رویا آه از دلت آه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ هر كه نان از عمل خويش خورد منت از حاتم تائي نبرد 6 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دلا بسوز كه سوز تو كارها بكند نياز نيمه شبي دفع صد بلا بكند عتاب يار پري چهره عاشقانه بكش كه يك كرشمه تلافي صد جفابكند 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نبود دائما یکسان نباشد کار دوران غم مخور 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده