arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تمام آیه قرآن همین است فقط حیدر امیرالمومنین است پیشاپیش عیدغدیرخم مبارکباد 2 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تمام آیه قرآن همین استفقط حیدر امیرالمومنین است پیشاپیش عیدغدیرخم مبارکباد تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاک گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ هزار دشمنم ار می کنند قصد هلاکگرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک کردم سفر از کوی تو شاید روی از یاد فریاد که جز یاد تو ام همسفری نیست 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تو که کیمیا فروشی نظری به قلب ماکن که بضاعتی نداریم و فکنده ایم دامی 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ [ یـاد یـاران قدیـمم نرود از دل تنـگ چون هوای چمن از یاد اسیران قفس 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سرفتنه دارد دگر روزگار من ومستی و فتنه چشم یار یکی تیغ داند زدن روزگار یکی را قلمزن کند روزگار 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ روزگاري من و دل ساكن كويي بوديم تابع خوي بت عربده جويي بوديم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من دیوانه چو زلف تو رها میکردم هیچ لایق ترم از حلقه زنجیر نبود 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ دياري كه در آن نيست كسي يار كسي يارب اي كاش نيافتد به كسي كار كسي 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یا رب روا مدار گدا معتبر شود چون معتبر شود ز خدا بیخبر شود میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش در آی و به ره عیب مپوی 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به نگاهی دل غمدیده ما شاد نکرد 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ در دیر میزدم من که ندا زدر درامد که درا درا عراقی که تو خاص از آن مایی میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکردبه نگاهی دل غمدیده ما شاد نکرد ديريست كه دلدار بيامي نفرستاد ننوشت كلامي و سلامي نفرستاد 4 لینک به دیدگاه
Aseman Etemaad 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ دیریست که دلـدار پـیـامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد صد نامه فرستادم و آن شاه سواران پـیـکی ندوانـیـد و سلامی نفرستاد 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ دگر سر زیر پر دارم ولی روزی در این گلشن به مرغان یاد میدادم طریق نغمه خوانی را 3 لینک به دیدگاه
Aseman Etemaad 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ امروز نه آغاز و نه انجام جهان است ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنــــــر گام زمان است... 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تخت زمرد زده است گل به چمن راح چون لعل آتشین دریاب 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ به دو زلف یار دادم دل بیقرار خود را چه کنم سیاه کردم همه روزگار خود را 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده