arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ هد هدي از هوا هويدا شد بر زمين خورد و گفت قژ يا قژ 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ ژاله از مژگان ناوک چون چکی ای ماه صورت نازنینا یک اشارت تا بزیر پات میرم شرمنده شعر دیگه ای یادم نیومد نقب زدم توی شعروارهای خودم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ مرا عهديست با جانان كه تا جان در بدن دارم هوا داران كويش را چو جان خويش تن دانم 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ میدمد صبح و کله بست سحاب الصبوح الصبوح یا اصحاب 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ بيا با ما مورز اين كينه داري كه حق صحبت ديرينه داري 2 لینک به دیدگاه
Aseman Etemaad 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ یارب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از ترس حسود چمنش .... 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ شکرفروش که عمرش دراز باد چرا تفقدی نکند طوطی شکرخا را 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اي كه از كوچه معشوقه ما ميكذري با خبر باش كه سر مي شكند ديوارش 1 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ شراب وصل یارم نوش کردم چو بر رویش نظرها دوش کردم حقیقی را صلایی تازند او بصد پندار دل مغشوش کردم میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من كي آزاد شوم از غم دل چون هر دم هندوي زلف بتي حلقه كند در گوشم 1 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ مزن بر دل زنوک غمزه تیرم که من در پیش چشمانت بمیرم میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من مست تو هستم توکلت علی الله میخانه پرستم توکلت علی الله 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یک شب اگر به خواب من آیی چه میشود درد دلم تو حل بنمایی چه میشود 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقش خیال تو بر رخ مهتاب میزدم میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ مغني بزن چنگ بر ارغنون ببر از دلم فكر دنياي دون 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نيستي حريف اين ويراژ اين اتل رو ببر در كاراژ 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ژاله بر لاله فرود آمده هنگام سحر راست بر عارض گلبوی عرق کرده یار 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ راه دهیدامشبم مسجدیان تاسحر مستم و گم کرده ام راه خرابات را 1 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ راه دهیدامشبم مسجدیان تاسحرمستم و گم کرده ام راه خرابات را آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق در بین آدمی و حیوان ادب است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده