mohsen 88 10,106 ارسال شده در 22 تیر 1389 خواب ....؟؟؟ نمیدونم! من از بچگی عادت داشتم دیر بخوابم....سیگار نه ....چای دارم....من به چای مهتادم....بفرمایید داغه داغه!!!!! سپاسگزارم. من الان سر کارم.از این جور چیزا اینجا زیاد داریم.نوش جان. آخ.باید برم.باز میام 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
victoria_r 7,682 ارسال شده در 14 مرداد 1391 اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خانوما نیان؟ خودتون گفتین دیگه وقتی بگین نیان میان چون میخوان بدونن چه خبره که میگن نیان. منم اومدم دیدم خبری نیست....... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare shad 1,097 ارسال شده در 14 مرداد 1391 اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانوما نیان؟ خودتون گفتین دیگه وقتی بگین نیان میان چون میخوان بدونن چه خبره که میگن نیان. منم اومدم دیدم خبری نیست....... چیز خاصی نیست خب دیگه فقط اسپمستون بود با دوتا سوال جدی که ... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
not found 16,275 ارسال شده در 14 مرداد 1391 چیز خاصی نیست خب دیگه فقط اسپمستون بود با دوتا سوال جدی که ... اوووووووووووو تایپیکه 2سال پیشو از کجا گیرش آوردین؟ من فکر نمیکردم استارترش زنده باشه اصن 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare shad 1,097 ارسال شده در 12 خرداد 1392 اوووووووووووو تایپیکه 2سال پیشو از کجا گیرش آوردین؟من فکر نمیکردم استارترش زنده باشه اصن به نام خدای شادیها من زنده ام جای شما خالی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال