رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

 

چند روزیه که از فلشم نمیتونم چیزی رو کات کنم،فرمتم نمیشه

 

همش ارور میده که write protectهستش

 

چجوری از این حالت درش بیارم؟

 

احتمالا فلشت Write protect شده :ws3:

لینک ارسال
  • پاسخ 6.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

تنظیمات netframework تو رجیستری بهم خورده. طبق سرچی که زدم این روش به نظرم بهتر بود: تو قسمت run بزن regedit.exe بعدش تو پنجره ای که باز میشه، سمت چپ به مسیر زیر برو: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework بعد از انتخاب، سمت راست کلیک راست کن و و گزینه New > String Value رو بزن و اسمش رو بذار InstallRoot روی فایلی که ایجاد کردی، دوبار کلیک کن و تو فیلد مربوط به Value data مسیر زیر رو وارد کن: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\

سلام.  راستش دقیق متوجه نشدم، میشه با یه تصویر مشکل رو نشون بدین 

تو چه حالت به این مشکل برخوردی؟ موقع نصب net framework بود؟

سلام دوستان

 

چند روزیه که از فلشم نمیتونم چیزی رو کات کنم،فرمتم نمیشه

 

همش ارور میده که write protectهستش

 

چجوری از این حالت درش بیارم؟

 

درود.

 

همینطور که دوستان گفتند احتمالا فلش مموری شما ویروسی شده

 

از منوی استارت گزینه run رو پیدا و انتخاب کنید

 

داخل کادر run عبارت cmd رو تایپ کنید

 

بعد از باز شدن پنجره سیاه رنگ عبارت زیر رو تایپ کنید

 

format :drive_name

 

به جای drive_name نام حرف لاتین انگلیسی درایو فلشتون رو بنویسید (مثل c,d,e,f و ...)

 

بعد از زدن enter عملیات فرمت فلش شما شروع میشه

 

موفق باشید :icon_gol:

لینک ارسال
درود.

 

همینطور که دوستان گفتند احتمالا فلش مموری شما ویروسی شده

 

از منوی استارت گزینه run رو پیدا و انتخاب کنید

 

داخل کادر run عبارت cmd رو تایپ کنید

 

بعد از باز شدن پنجره سیاه رنگ عبارت زیر رو تایپ کنید

 

format :drive_name

 

به جای drive_name نام حرف لاتین انگلیسی درایو فلشتون رو بنویسید (مثل c,d,e,f و ...)

 

بعد از زدن enter عملیات فرمت فلش شما شروع میشه

 

موفق باشید :icon_gol:

 

مرسی از راهنماییتون

این کارو کردم(format:drive_G) ولی این پیغام ومیده

 

the file name,directory name,or voume lable syntax is incorrect

 

همه چیز به نظر درست میاد نمیدونم چرا این پیغام ومیده!:ws52:

لینک ارسال
مرسی از راهنماییتون

این کارو کردم(format:drive_G) ولی این پیغام ومیده

 

the file name,directory name,or voume lable syntax is incorrect

 

همه چیز به نظر درست میاد نمیدونم چرا این پیغام ومیده!:ws52:

 

عبارت درست:

 

format g:

 

:icon_gol:

لینک ارسال
سلام دوستان

 

چند روزیه که از فلشم نمیتونم چیزی رو کات کنم،فرمتم نمیشه

 

همش ارور میده که write protectهستش

 

چجوری از این حالت درش بیارم؟

 

 

این دو تا روش به احتمال زیاد جواب میده:

یکی اینکه برای رد کردن گیر ویندوز مربوط به write protect از مسیر زیر:

Start>Run>Reg edit

و شاخه

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies

 

کلید مربوط به WriteProtect رو پیدا کن و مقدار اونو صفر قرار بده و سیستم رو ریست کن.

اگه کلید مورد نظر وجود نداشت به روش زیر میتونید بسازید:

روی همون فولدر Control از بین زیر شاخه ها راست کلیک کرده و یه Key بسازید. بعد اسم کلید جدید رو Storage Device Policies قرار بدید/.

دوباره روی همون کلید جدید راست کلیک کرده و یه Dword بسازید به اسم: write protect

در آخر روی اون Dword دابل کلیک کنید و مقدار Value رو برابر صفر کنید.

 

هنگام تایپ به اسامی دقت کنید

 

بعد این کار باید بتونی از فلشت استفاده کنی یا فرمت کنی

 

یه روش هم استفاده از برنامه های Low level format هست. ( تو گوگل سرچ کنی بین سایت های ایرانی به وفور یافت میشه)

لینک ارسال

سلام به همگی.../

بچه ها من مرورگر firefoxام رو تا نسخه ی22 آپدیت کردم ،حالا اگه بخوام اونو به یه سیستم دیگه انتقال بدم چه جوری همراه با آپدیت هاش انتقال بدم؟؟

لینک ارسال
سلام به همگی.../

بچه ها من مرورگر firefoxام رو تا نسخه ی22 آپدیت کردم ،حالا اگه بخوام اونو به یه سیستم دیگه انتقال بدم چه جوری همراه با آپدیت هاش انتقال بدم؟؟

 

آپدیت، روی سیستم نصب شده، و شما تنها در حالتی قادر به جابجایی فایل هستین که نسخه نصبی نرم افزار رو داشته باشین

البته این نظر من هستش، کارشناسان هم میان

لینک ارسال
سلام به همگی.../

بچه ها من مرورگر firefoxام رو تا نسخه ی22 آپدیت کردم ،حالا اگه بخوام اونو به یه سیستم دیگه انتقال بدم چه جوری همراه با آپدیت هاش انتقال بدم؟؟

 

درود.

 

اگه اشتباه نکنم قبلنا که با فایرفاکس کار میکردم موقع اپدیت فایل اجرایی کل برنامه را دانلود میکرد و خود به خود نصب میکرد ...

 

اون فایل که اخرین ورژن فایرفاکس هست ممکنه تو پوشه خود فایرفاکس یا پوشه دانلودهاتون باشه

 

البته بازم دقیق نمیدونم و احتمال دادم که به این شکل باشه

 

موفق باشید :icon_gol:

لینک ارسال

سلام به همه دوستان

آخرش تونستم نواندیشان رو دوباره باز کنم ( چه سرعتی بود امشب :دی )

 

خوب، جدای از این مباحث

حدود 1.5 گیگ، فایل از filefactory دارم که نیاز به دانلود دارم

کجا و چگونه می‌تونم اونا رو به صورت رایگان، به صورت لینک مستقیم در بیارم؟ اگه روزانه باشه هم خوبه

 

ممنون میشم

لینک ارسال
سلام به همه دوستان

آخرش تونستم نواندیشان رو دوباره باز کنم ( چه سرعتی بود امشب :دی )

 

خوب، جدای از این مباحث

حدود 1.5 گیگ، فایل از filefactory دارم که نیاز به دانلود دارم

کجا و چگونه می‌تونم اونا رو به صورت رایگان، به صورت لینک مستقیم در بیارم؟ اگه روزانه باشه هم خوبه

 

ممنون میشم

 

 

دانلود از هاست های معروف همیشه با صعوبت همراه بوده!

و این قضیه با زمان و هزینه رابطه داره. طوری که اگه زمان براتون مهمه باید هزینه اندکی کنید و از بین سایت های ایرانی برای دانلود آسان استفاده کنید

اگه بیکار هستین که میتونین وقتی رو صرف گشتن بین سایت های Transload کنید بلکه یکی رو filefactory جواب بده!

 

پیشنهاد من گزینه اوله.( خرجش در حد 5 یا 6 هزار تومنه). خودتون گوگل کنید از بینشون انتخاب کنید

لینک ارسال

بچه ها! من یه ویندوز7 جدید رو سیستمم نصب کردم و الان که میخوام بعضی از برنامه ها رو اجرا کنم این ارور پایین میآدش! برنامه هایی که من میخوام همگی توی صفحه دانلودشون نوشته بودش نیاز به Microsoft .NET Framework داره و خب منم جدید ترین ورژنش و آپدیتشو گرفتم و نصب کردم ولی باز این ارور میآدشTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif کسی میتونه کمکم کنه؟

28aznah9bnqakhwbaob.png

لینک ارسال
بچه ها! من یه ویندوز7 جدید رو سیستمم نصب کردم و الان که میخوام بعضی از برنامه ها رو اجرا کنم این ارور پایین میآدش! برنامه هایی که من میخوام همگی توی صفحه دانلودشون نوشته بودش نیاز به Microsoft .NET Framework داره و خب منم جدید ترین ورژنش و آپدیتشو گرفتم و نصب کردم ولی باز این ارور میآدشTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif کسی میتونه کمکم کنه؟

28aznah9bnqakhwbaob.png

 

داغ دلمو تازه کردی قاسم :sad0:

 

خاطراتی دارم با این ارور من :4564:

 

کلی به این در و اون در زدم، دستورالعمل خود مایکروسافتو اجرا کردم و ....، آخرشم درست نشد، حتی ویندوزمم عوض کردم :banel_smiley_4:

 

البته قضیه مال خیلی وقته پیشه .... تا جایی که یادمه این ارور مربوط به vcredist 2010 میشد :ws38:

 

ولی به برنامه هایی گیر میده که .net میخوان برای اجرا :ws52:

 

کسی بلده بگه ما هم یاد بگیریم به درد میخوره :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک ارسال
داغ دلمو تازه کردی قاسم :sad0:

 

خاطراتی دارم با این ارور من :4564:

 

کلی به این در و اون در زدم، دستورالعمل خود مایکروسافتو اجرا کردم و ....، آخرشم درست نشد، حتی ویندوزمم عوض کردم :banel_smiley_4:

 

البته قضیه مال خیلی وقته پیشه .... تا جایی که یادمه این ارور مربوط به vcredist 2010 میشد :ws38:

 

ولی به برنامه هایی گیر میده که .net میخوان برای اجرا :ws52:

 

کسی بلده بگه ما هم یاد بگیریم به درد میخوره :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

 

:icon_pf (34):مرسی Hilo

من ویندوزمو بخاطر همین ارور عوض کردم:banel_smiley_4: ولی بازم میآدش! به گوگل کروم هم گیر میده و نمیذاره اجرا بشه در حالیکه موزیلا و IE اجرا میشن! این برنامه vcredist هم نصب کردم ولی نمیدونم نسخه 2010 بود یا نه:ws52:

لینک ارسال
بچه ها! من یه ویندوز7 جدید رو سیستمم نصب کردم و الان که میخوام بعضی از برنامه ها رو اجرا کنم این ارور پایین میآدش! برنامه هایی که من میخوام همگی توی صفحه دانلودشون نوشته بودش نیاز به Microsoft .NET Framework داره و خب منم جدید ترین ورژنش و آپدیتشو گرفتم و نصب کردم ولی باز این ارور میآدشTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif کسی میتونه کمکم کنه؟

28aznah9bnqakhwbaob.png

 

 

 

Bitdefender يه راه حل داره براي اين كار.احتمالا مشكل از Microsoft Visual C++ Redistributable باشه. چك كنيد:

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

لینک ارسال
سلام دوستان ... چجوری میشه به کامپیوتر یا لپ تاپ رمز داد تا هیچکی بجز من نره تو کامپیوترم....؟؟؟ اگه میشه تصویری جواب بدین ممنون میشم ...

 

سلام :icon_gol:

 

هم میتونی به بایاس پسورد بدی که خیلی ایمن نیست و راحت میشه ازش رد شد :ws37:

 

هم میتونی به اکانت خودت تو ویندوز پسورد بدی. برای اینکار اول استارت رو بزن. روی عکس اکانتت کلیک کن. یعنی اینجا :

k7xkvsyefeix39ynxv7.jpg

بعد یه پنجره باز میشه. روی این گزینه کلیک کن:

 

70n0nx47jgy1v6l6ak.jpg

خب یه پنجره دیگه باز میشه به این شکل::

 

d7rtdgqk3lpldzhi330.jpg

اونجا که نوشتم1 پسوردی که میخوای رو وارد کن. پسوردی وارد کن که یه وقت فراموشش نکنی !!!

 

تو شماره 2 دوباره همون پسورد رو وارد کن.

 

شماره 3 وقتی به دردت میخوره که پسوردتو یادت رفته باشه. اونجا باید عبارتی بنویسی که اگه احیانا پسوردت رو فراموش کردی، با دیدن اون عبارت یا جمله ای که نوشتی پسوردت یادت بیاد.مثلا اگه کد ملیتو پسورد گذاشتی اینجا مینویسی : کد ملی خودم

 

البته جمله ای که مینویسی در این حد نباید تابلو باشه که بقیه بتونن پسوردتو بفهمن.

 

آخر سر هم کلید شماره 4 رو میزنی. :icon_gol:

لینک ارسال
آقا من با یه سیستم دیگه امتحان کردم تونستم ایمیل بفرستم ولی با سیستم خودم نمیتونم و نِتوورک ارور میده....

 

از کجا باید درست کنم؟؟؟:4564:

 

سیستمتو بنداز آشغالی با نفت کار میکنه :ws28:

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...