Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بسیار دور از هم قد کشیدهایم . هر یک بر فراز صخرهای بلند و درهای عمیق؛ میانمان که با هیچ خاکستری پر نخواهد شد. جدایمان کردند؛ از روز اول مهر. با پوششهای متفاوت. مانتو و مقنعه و چادر تیره بر من پوشاندند و تو را با لباس فرم و کلهای تراشیده به ساختمانی دیگر فرستادند. من را به مدرسهی دخترانه و تو را پسرانه . دانشگاه هم که رفتیم جدایمان کردند. با ردیفهای دور از هم . نیمکتهای خانمها و آقایان. با درها و راهروها و ورودیها و خروجیهای خواهران و برادران . جدایمان کردند و ما بسیار دور از هم قد کشیدیم . در اتوبوس با میلهها و در حرم و امامزاده با نردهها و در دریا و ساحل با پارچههای برزنتی... آنقدر دور و غریب از هم بزرگ شدیم تا تو شدی راز درک ناشدنیای برای من؛ و من شدم عقدهی جنسی سرکوب شدهای برای تو. تا هر جا که دیگر نتوانستند جدایمان کنند، در تاکسی و خیابان، از زور ناداني و بیماری و عقدههای جنسی، من در پي يك نگاه و توجه و متلك از تو باشم ... و تو خود را به من بمالی و برهنگی ساق پایم حالی به حالیات کند و نگاه حریصات مانتو ام را بدرد . جدا و بسیار دور از هم قد کشیدیم انقدر که تا پایین تنه هایمان معذب مان کرد خیال کردیم عاشق شدهایم و چون عاشق هستیم باید ازدواج کنیم و بعد هم با هزاران عقدهی بیدار و خفته به زیر یک سقف رفتیم . بسیار دور از هم قد کشیدیم. انقدر که دیگر نگاهمان نیز یکدیگر را خوب و درست ندید و نگاههای انسانی جای خود را به نگاه جنسیتی دادند درهمه جا. در محل کار، در محافل فرهنگی و علمی و حتی جلسات سیاسی . و من باید تقاص همهی این فاصله ها را بپردازم . تقاص دوری از تو و بر صخرهای دیگر قدکشیدن را . تقاص تو را ندیدن و نشناختن را . باید که تنم بلرزد وقتی هوا تاریک میشود و من تنها در خیابانم؛ وقتی دنبال کار میگردم؛ وقتی تاکسی سوار می شوم . اینجا یک مستراح عمومی است به وسعت یک کشور. بهتان بر نخورد... آخر سالیان است که در همه جای دنیا، فقط مستراحها را زنانه و مردانه کردهاند 16 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ کاشکی این فرومها هم زنونه مردونه میشد................یعنی چی یه مشت دختر پسر نامحرم با هم حرف بزنن............اسلام به خطر میفته ها ..گفته باشم... 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ کاشکی این فرومها هم زنونه مردونه میشد................یعنی چی یه مشت دختر پسر نامحرم با هم حرف بزنن............اسلام به خطر میفته ها ..گفته باشم... فکرشو بکن اگه اینجور بشه وقتی یکی بخواد بعضوه اول میان دم در خونش تحقیق میکنن تا ببینن دختره یا پسر بعد عضویتشو میقبولن :w58: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ کاشکی این فرومها هم زنونه مردونه میشد................یعنی چی یه مشت دختر پسر نامحرم با هم حرف بزنن............اسلام به خطر میفته ها ..گفته باشم... فکرشو بکن اگه اینجور بشه وقتی یکی بخواد بعضوه اول میان دم در خونش تحقیق میکنن تا ببینن دختره یا پسر بعد عضویتشو میقبولن :w58: :ws47: خیلی خوب میشه .....من موافقم!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ :ws47: خیلی خوب میشه .....من موافقم!!!!!!!!!!!!!!!!! خب دیگه تصویب شد پس فقط مونده بریم به مجلس ارائه بدیم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ فکرشو بکن اگه اینجور بشه وقتی یکی بخواد بعضوه اول میان دم در خونش تحقیق میکنن تا ببینن دختره یا پسر بعد عضویتشو میقبولن :w58: اخه اینها برای اینکه بفهمن یکی دختر یا پسر ............فقط یک راه بلدن...........اونم دیدن عضو شونه............. اونوقت برای عضویت باید عضوتو نشون بدی 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خب دیگه تصویب شد پس فقط مونده بریم به مجلس ارائه بدیم کِی بریم؟!؟!؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اخه اینها برای اینکه بفهمن یکی دختر یا پسر ............فقط یک راه بلدن...........اونم دیدن عضو شونه............. اونوقت برای عضویت باید عضوتو نشون بدی :w58: :w58: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اخه اینها برای اینکه بفهمن یکی دختر یا پسر ............فقط یک راه بلدن...........اونم دیدن عضو شونه............. اونوقت برای عضویت باید عضوتو نشون بدی :w58: دیگه فک نکنم تا این حد باشه کِی بریم؟!؟!؟:w00: من که وقت زیاد دار فقط شماها کی وت داری که باهم بریم :shad: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ :w58:دیگه فک نکنم تا این حد باشه من که وقت زیاد دار فقط شماها کی وت داری که باهم بریم :shad: :ws47: همچین میگی انگار قراره بریم پیک نیک!!! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ :ws47: همچین میگی انگار قراره بریم پیک نیک!!! خب پیک نیکه دیگه میریم اونجا کلی به نمایندهها میخندیم به دعواهاشن به حرفاشون به خواباشون...... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ :JC_thinking: :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ :jc_thinking: :icon_gol::icon_gol: نصف شبي جنازه مي كشي بالا بي تربيت!!!:167: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نصف شبي جنازه مي كشي بالا بي تربيت!!!:167: تاپیکش خوب بود خو یه بار بخونش:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تاپیکش خوب بود خویه بار بخونش:viannen_38: تاپيكش خيلي قشنگه دختر داييم زده!!! ولي تو صلاحيت نداري بكشيش بالا!!!:vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تاپيكش خيلي قشنگه دختر داييم زده!!!ولي تو صلاحيت نداري بكشيش بالا!!!:vahidrk::vahidrk: دختر داییت دختر عمه من میشه خو 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دختر داییت دختر عمه من میشه خو بلا به دور!!! ما تو فاميلمون شما رو زيارت نكرديم!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ بلا به دور!!!ما تو فاميلمون شما رو زيارت نكرديم!!!:icon_pf (34): :ws28: دختر دایی خودمونم کم میبینیمش 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مملکت رو زنونه مزدونه کنن خلاص بابا ایران=زنانه نریمان=مردانه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده