Merenaa 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ اینم از آموزش شیرینی میکادو که خیلی راحت بی دردسر درست میشه، درست کردنش هم خیلییییییییییی لذت بخشه اگه تمامی نکات رو رعایت کنید اصلا لایه ها از هم جدا نمیشه...مواد لازم:_ آرد گندم دو پیمانه_آرد نخودچی یک پیمانه_روغن مایع یک پیمانه_کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم_پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری_پودر قند یکُ یک چهارم پیمانه_وانیل نصف قاشق چایخوری_نون بستنی یا نون میکادو ۷ عددطرز تهیه:آرد گندم رو ۱۰ دقیقه با شعله متوسط تفت بدین تا خامیش بره و طلایی بشه بعد آرد نخودچی رو اضافه کنید بهش و ده دقیقه دیگه تفت بدین. مراقب باشین آرد نخودچی سریع میسوزه.بعد اینکه آرد نخودچی هم تفت خورد، پودر کاکائو هم اضافه کنید و یکدور همه رو باهم الک کنید و کنار بذارین.روغن و کره رو تو ظرف بریزین تا گرم بشه سپس پودر قند الک شده و مخلوط آرد های الک شده رو اضافه کنین و پنج دقیقه تفت بدین.اگر مواد سفت و کم روغن بود ۵،۶ قاشق دیگه روغن به آن اضافه کرده تا نرم بشه.حالا یه مقداری از مواد رو داخل نون میکادو بریزین و همه جاش پخش کنین؛ موادتون نباید خیلی داغ و خیلی سرد باشه، اگه داغ باشه نون رو نرم میکنه ، اگر هم سرد باشه، مواد و نون بهم نمیچسبنُ جدا میشن.بعد اینک مواد رو ریختین، روش نون میکادو رو بذارین و خوب فشار بدین تا بهم بچسبه ، بعد دوباره مواد ، بعد نون.... اینکارو تا زمانی ادامه بدین ک آخرین لایه نون میکادوتون باشه. با دستتون فشار بدید، یه جسم سنگین روش بذارید و بزارین یخچال تا خوب بهم بچسبن و سفت بشن.برای لایه آخر یعنی نون میکادو، مقداری شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب کنین و روش بریزینُ همه جا بطور یکسان پخش کنین.در صورت تمایل پودر نارگیل یا پسته روش بپاشین و مرحله آخر هم اینکه شیرینی رو با چاقو ب اندازه های دلخواه برش بزنین.با این مواد حدودا یک کیلو ۲۰۰ گرم شیرینی میکادو خواهید داشتنکته:اگر در حین ریختن مواد روی نونِ میکادو، مواد سفت و سرد شد، رو حرارت بذارینش تا نرم بشه.نوش جاااان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده