Mohammad-Ali 9,689 ارسال شده در 19 آذر 1399 (ویرایش شده) سلام مقداری الکل ضد عفونی هست که دقت که کردم ته پت الکل رسوب زرد رنگی می بندد علت چیست؟ مواد تشکیل دهنده الکل 70 درصد : اتانول 70 درصد ، گلیسیرین ، آب دیونیزه ، اسانس ویرایش شده در 19 آذر 1399 توسط Mohammad-Ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Anabolic 216 ارسال شده در 1 دی 1399 ندیده بودم این تاپیکو........ نمیشه گفت اسانسش رسوب کرده چون کسی این مقدار اسانس نمیزنه و گلیسیرینم نا محلول نمیشه و فقط میتونم بگم ته پت (منظورم ظرفشه) آلوده بوده و موقع پر کردن متوجه نشدن و پر شده ندیدن..... از این الکل های آبی رنگ که با ایزوپروپیل یا اتانول میسازن برای لوازم شخصی مثل گوشی موبایل استفاده نکن ....زیاد تفاوتی با هم ندارن یکسری گلیکول میزنن یکسری گلیسیرین و..... اما برای گوشی موشی استفاده نکن و به دستو بالتم زدی در اسرع وقت آب بکش ...... من از اینا اصلا استفاده نمیکنم ........... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,689 ارسال شده در 1 دی 1399 (ویرایش شده) در 14 ساعت قبل، Anabolic گفته است : ندیده بودم این تاپیکو........ نمیشه گفت اسانسش رسوب کرده چون کسی این مقدار اسانس نمیزنه و گلیسیرینم نا محلول نمیشه و فقط میتونم بگم ته پت (منظورم ظرفشه) آلوده بوده و موقع پر کردن متوجه نشدن و پر شده ندیدن..... از این الکل های آبی رنگ که با ایزوپروپیل یا اتانول میسازن برای لوازم شخصی مثل گوشی موبایل استفاده نکن ....زیاد تفاوتی با هم ندارن یکسری گلیکول میزنن یکسری گلیسیرین و..... اما برای گوشی موشی استفاده نکن و به دستو بالتم زدی در اسرع وقت آب بکش ...... من از اینا اصلا استفاده نمیکنم ........... سلام خسته نباشید چرا نباید برای گوشی یا دست استفاده کنم ؟ ایا علت اسانس و گلیسیرین داخلش است پیشنهاد شما کدام الکل است ؟ ویرایش شده در 1 دی 1399 توسط Mohammad-Ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال