Mohammad-Ali 9,697 ارسال شده در 28 آذر 1398 اینی که می خوام بگم معنیش این نیست که با یلدا ، نوروز و.... مخالفم و از اونها بدم میاد. از جملاتی مثل " 9ماه گذشت بعضیهادلشون شکست بعضیها دل شکوندن خیلیهاعاشق شدن❤ وخیلیهاتنها شدن خیلیهاازبینمون رفتن خیلیهابینمون اومدن گریه کردیم ☺وخندیدیم آرزودارم 3ماهی که درپیش دارید آغاز روزهایی باشه که آرزوشو دارید و به آرزوهات برسی پول ?خونه ماشین عشق و همسر سلامتی و هرچی تو دلته ا❤ا به صد یلدا الهی زنده باشی انار و سیب و انگور خورده باشی اگر یلدای دیگرمن نباشم تو باشی و تو باشی و تو باشی پیشاپیش یلدات مبارک " این خوشم نمیاد نمیدونم شاید گذر زمان را بهم یاد آوری می کنه ، اینکه یاد میاره یک سال دیگه عمر گذشت و هیچ ، اینکه من نمی تونم مثل بقیه بیخیال خوشی کنم ، اینکه من زمانی خوشم که مشکل بزرگ و اساسی نباشه ؛ اینکه فکر می کنم اینا همش فیلمه ، و اینکه اگر زندگیت روبراه باشه همه روز برات یلدا و عید است. شاید من خیلی سخت میگیرم. در هر صورت "یلدای شما مبارک" و به امید آن روز که بتوانیم هر روز شاد زندگی کنیم و هر روز یلدا را جشن بگیریم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
فکور 274 ارسال شده در 12 آبان 1399 در در 28 آذر 1398 در 17:56، Mohammad-Ali گفته است : اینی که می خوام بگم معنیش این نیست که با یلدا ، نوروز و.... مخالفم و از اونها بدم میاد. از جملاتی مثل " 9ماه گذشت بعضیهادلشون شکست بعضیها دل شکوندن خیلیهاعاشق شدن❤ وخیلیهاتنها شدن خیلیهاازبینمون رفتن خیلیهابینمون اومدن گریه کردیم ☺وخندیدیم آرزودارم 3ماهی که درپیش دارید آغاز روزهایی باشه که آرزوشو دارید و به آرزوهات برسی پول ?خونه ماشین عشق و همسر سلامتی و هرچی تو دلته ا❤ا به صد یلدا الهی زنده باشی انار و سیب و انگور خورده باشی اگر یلدای دیگرمن نباشم تو باشی و تو باشی و تو باشی پیشاپیش یلدات مبارک " این خوشم نمیاد نمیدونم شاید گذر زمان را بهم یاد آوری می کنه ، اینکه یاد میاره یک سال دیگه عمر گذشت و هیچ ، اینکه من نمی تونم مثل بقیه بیخیال خوشی کنم ، اینکه من زمانی خوشم که مشکل بزرگ و اساسی نباشه ؛ اینکه فکر می کنم اینا همش فیلمه ، و اینکه اگر زندگیت روبراه باشه همه روز برات یلدا و عید است. شاید من خیلی سخت میگیرم. در هر صورت "یلدای شما مبارک" و به امید آن روز که بتوانیم هر روز شاد زندگی کنیم و هر روز یلدا را جشن بگیریم به شتر گفتن زانوت کجه. گفت من کجام درسته که زانوم کج باشه یا نباشه. یه یلدای دیگه هم تو راهه. اوضاع ت فرق کرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال