رفتن به مطلب

غذاهای آماده و صنعتی موجب بیماری می شوند


Doctor_Shovan مهمان

ارسال های توصیه شده

Doctor_Shovan مهمان

غذاهای آماده و صنعتی از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیست و موجب افزایش چربی و فشارخون و بروز بیماری قلبی می شود

رییس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت ایران گفت:غذاهای آماده و صنعتی از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیست و مصرف این غذاها سبب افزایش چربی و فشارخون و بروز بیماری قلبی می شود.

 

دکتر امامی با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت که‌ سلامت و شهرنشینی است افزود: در شهرها، مردم به علت عجله‌ای که برای فعالیت های روزانه دارند، اغلب از خودروی شخصی استفاده می‌کنند و تحرک کافی ندارند و علاوه بر آن از غذاهای آماده و کنسروی زیاد استفاده می‌کنند که از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیستند.

 

وی همچنین گفت: نکته مهم دیگر در زندگی شهرنشینی این است که بیشتر مردم از خوردن میوه و سبزی های تازه غافل می شوند و بیشتر غذاهای چرب مصرف می‌کنند.

رییس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت با اشاره به پیش بینی سه برابر شدن بیماری‌های قلبی عروقی در سال آینده تاکید کرد: اگر شیوه زندگی مردم تغییر نکند یعنی زندگی بی‌تحرک و مصرف غذاهای آماده و پرچرب همچنان ادامه داشته باشد، آمار بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، دیابت و فشارخون بیش از این افزایش خواهد یافت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...