just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ والا چیزی که نمیگه منم که خیلی خیلی اوضاعم خرابه و بدجور زمینگیر شدم اینجورم که معلومه این گروه هم سرکاریه دوستان عزیز با اجازتون من از گروه خارج میشم هر وقت تصمیم گرفتین مث بچه های بقیه ی شهرا دور هم جمع بشین یه خبر هم به من بدین یا علی لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ Hamed_62 ستاره این یعنی چییییییییییییی؟ درررررررود....:shad::62izy85: اولا نقل قول نداشت چرا؟؟؟؟:w127: دوما یعنی دررررررررررررود دیگه!!!:vahidrk: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حالا که موقع امتحاناس.... من نمیام... لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من به شخصه تمام مخارج را به عهده میگیرم فقط به مامانا و ... بگین تغذیه بذارن تو کیف و جیبتون چون در نهایت همون آب نبات کذایی رو میدم بعدشم مگه قرار نبود سجاد به همه شیرینی بده بابت قبولی؟؟؟:gnugghender: پس زیاد نگران خرج و مخارج نباشین لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ فردا سجاد میاد اصفهان قراره با هم بریم بیرون....... من از طرف سجاد اومدم بگم هرکی میاد بیاد بگه ....... لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من از 6 تا 7 و نیم کلاس دارم امادگاه بعدش هستم خودتون میدونید کلاسو چون 2 جلسه قبلش غیبت داشتم و میانترمم دارم نمیشه بپیچونم والسلام لینک به دیدگاه
Hamed_62 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من که گفتم میام البته بستگی به این داره که بتونم تردد ساعتی بگیرم بیام... پس من هستم ساعتشو بگین....:ws2: لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من نیز هستم اصفهانی نیستم البته ولی بر حسب تصادف اینجا ساکنم امروز که نه ولی بعد امتحانا قرار گذاشتین منم میام لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام من هفته دو سه بار میرم کوه (صفه) اما حالا که هوا خیلی سرده.... لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام من هفته دو سه بار میرم کوه (صفه) اما حالا که هوا خیلی سرده.... لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها هرکی میاد کوه بیاد اینجا اعلام آمادگیکنه...... بچه های اصفهان بیاین بریم کوه لینک به دیدگاه
mahdi59 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ با سلامي به گرمي افتاب به همه بچه اصفونيا با مرام اميدوارم كه در ايام زندگي به كام همگي شوماها شيرين باشه الخصوص الان كه نزديك عيدس لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها چون گروه زیاد کسی سر نمیزنه من یه تاپیک زدم واسه بچه ها اصفهان بیاین اونجا خودتون رو معرفی کنید.............. بچه های اصفهان بیاین تو دور هم باشیم... لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من اصفهاني نيستم ولي شهر اصفهان رو خيلي دوس دارم!!!شهر خيلي قشنگيه...خوش به حال همه كسايي كه اصفهان زندگي مي كنن. لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ يوهو...:icon_pf (44)::icon_pf (44): لینک به دیدگاه
رزگل 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ سلام اصفهان نصف جهان نیست همه جهانه. این شایعاتو گسترش ندیدن . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده