AmirReza 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ با سلام خدمت دوستان محترم و عزیزم اهداف گروه مهندسی عمران: 1- آشنایی مهندسان، دانشجویان و علاقه مندان به رشته مهندسی عمران در انجمن نو اندیشان با یکدیگر. 2- همکاری دوستان برای ارتقاء کیفی و کمّی تالار مهندسی عمران انجمن نو اندیشان. با تشکر سیّد امیررضا رضوی - 1388/10/11 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5,478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ سلاام منم عضویدم هورآآآآ دومین نفرم سلام ودایی خوبی؟ لینک به دیدگاه
AmirReza 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ سلام سپیده جان، مرسی عزیزم، خیلی خوش آمدی لینک به دیدگاه
setare.blue 23,086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ بابا چه کردی امیر رضا............ خوب کارایی که گروه میخواد بکنه رو نمیگی؟:ws2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120,411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ گروه خیلی خوبیه امیر رضا جان. فقط حیف که جای خود مدیر عمران خالیه. ایشالا زودتر مشکلاتش رفع بشه و بیاد. لینک به دیدگاه
sepide1990 1,242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ من که عمران نمی خونم ولی خوب چون عمران بخشی از شهر سازی رو شامل میشه منم عضو شدم ممنون از تشکیل این گروه امیدوارم فعالیتش زیاد باشه لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1,728 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ سلام منم اومدم شروع کنیم . . . 1 2 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13,039 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۸ با سلام و با تشکر از امیر عزیزم من هم با کمال میل در خدمتگزاری به همه دوستان حاضرم موفق باشید لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ من میگم از یه جا شروع کنیم ؟ etabs:jawdrop: لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1,728 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ من Etabs بلد نیستم! رفتم کتاب بخرم خودم یاد بگیرم 50هزار تومن بود پشیمون شدم لینک به دیدگاه
m_shirin 279 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ salam. mishe daghighan tozih bedid vazifeye azaye in goruh chie! mamnoon:ws2: لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9,164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ فعلا گروه اينجا غيره فعاله ... امابزودي با برنامه فعال ميشه لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7,100 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ سلام خدمت تمامی گروه مهنسین عمران من رشته م عمران نیست فقط اومدم با یه خاطره کوتاه خستگی رواز تنتون ببرم میگن اون دنیابعدازاینکه حساب کتاب خلق تموم شد وبهشتی ها وجهنمی ا ،مشخص شدن وقتی داشتن از هم جدا میشدن به هم قول دادن هر کدوم از دوگروه جهنمی وبهشتی ها از بهشت تا جهنم یه پل درست کنن که بتونن با هم ارتباط داشته باشن .خلاصه بعد از چند ماه پل قسمت جهنم آماده شد اما هرچی این دوستان جهنمی منتظر شدن پلی از طرف بهشت ساخته نشد.....روزها وماهها گذشت تا اینکه یکی از جهنمی ها که دیگه گناهش پاک شده بود روداشتن میبردن بهشت همه تقاضا کردن که پیگیری کنه ببینن چی شده ازاون طرف پل آماده نشده؟..... وقتی وارد بهشت شدوموضوع رو پیگیری کرد دید حق بابهشتیهاست !آخه اونجا حتی یه مهندس عمران هم نبود که بگه چطوری پل رو بسازن.!!!!!!!!:hapydancsmil: روسیاهی چون من را ازدعای خیر خود محروم نفرمایید.. لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7,100 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ سلام خدمت تمامی گروه مهنسین عمران من رشته م عمران نیست فقط اومدم با یه خاطره کوتاه خستگی رواز تنتون ببرم میگن اون دنیابعدازاینکه حساب کتاب خلق تموم شد وبهشتی ها وجهنمی ا ،مشخص شدن وقتی داشتن از هم جدا میشدن به هم قول دادن هر کدوم از دوگروه جهنمی وبهشتی ها از بهشت تا جهنم یه پل درست کنن که بتونن با هم ارتباط داشته باشن .خلاصه بعد از چند ماه پل قسمت جهنم آماده شد اما هرچی این دوستان جهنمی منتظر شدن پلی از طرف بهشت ساخته نشد.....روزها وماهها گذشت تا اینکه یکی از جهنمی ها که دیگه گناهش پاک شده بود روداشتن میبردن بهشت همه تقاضا کردن که پیگیری کنه ببینن چی شده ازاون طرف پل آماده نشده؟..... وقتی وارد بهشت شدوموضوع رو پیگیری کرد دید حق بابهشتیهاست !آخه اونجا حتی یه مهندس عمران هم نبود که بگه چطوری پل رو بسازن.!!!!!!!!:hapydancsmil: روسیاهی چون من را ازدعای خیر خود محروم نفرمایید.. لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ قشنگ بود ولی میدونی نتیجه اش چیه ؟ یعنی حتی تو بهشتم بدون مهندسین عمران هیچ کاری پیش نمیره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده