pesare irani 41,805 ارسال شده در 13 اردیبهشت 1397 اقا منم بیام:ws3: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Rose6 791 ارسال شده در 14 اردیبهشت 1397 خوشششششششششش به حالتون ... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Sajad.Rasoli 883 ارسال شده در 15 اردیبهشت 1397 من تازه پیام رو مشاهده کردم. رفتم نمایشگاه حتمن تو محل میتینگ یه دست گل به نشان احترام میذارم براتون. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
//\// 1,806 ارسال شده در 15 اردیبهشت 1397 به حرمت سنت سال های قبل ، امیال هم نمیام ! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Seren7 1,125 ارسال شده در 15 اردیبهشت 1397 امروز چندمه؟:(( 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,273 ارسال شده در 16 اردیبهشت 1397 اقا منم بیام:ws3: مرسی واسه حضور غافلگیرانه و روح مانندت خوشششششششششش به حالتون ... من تازه پیام رو مشاهده کردم.رفتم نمایشگاه حتمن تو محل میتینگ یه دست گل به نشان احترام میذارم براتون. به حرمت سنت سال های قبل ، امیال هم نمیام ! امروز چندمه؟:(( دوستان برنامه تموم شد و تاریخ مصرفش گذشت 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
black banner 9,102 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1397 کاش این پنجشنبه بود. نظر سنجی تاریخ میزاشتی خووووووو 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1397 تاریخش اصن خووووووووب نیست:icon_razz: شما سکوت اختیار کن :vahidrk:نذار دهنمو وا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1397 ما دیگه پیر شدیمایشالا جوونا بیان بهشون خوش بگذره جای ماهم خالی کنن :banel_smiley_4: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1397 اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.sOuDeH. 16,050 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1397 اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت شوخیییییییی توام بودیییییی؟؟؟؟؟ عجیب کلاه سرم رفت پس:ws3: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
majid733 1,154 ارسال شده در 21 اردیبهشت 1397 چرا من دوباره دیر خبردار شدم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohitzist iran 2,176 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1397 اقایون و خانوما خیلی خوش گذشت ممنون که اومدید و میدونم ممنونید که منم اومدمخیلی خوش گذشت مخصوصا اون قسمت پیتزا که خفن ترین غذایی بود که تا حالا خورده بودم علیرضا ایشالا که خوشبخت بشی بستنیه عجیب چسبید هر کیم نیومد سرش کلاه رفت :banel_smiley_4:توام رفته بودی و خبر نداده بودی:vahidrk::vahidrk: شانس نداشتی، تهران نبودم بیام اطلاعاتت رو در زمینه گورخرشناسی تقویت کنم:icon_razz: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohitzist iran 2,176 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1397 شما سکوت اختیار کن :vahidrk:نذار دهنمو وا کنم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
roozbeh ameri 8,439 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1397 :banel_smiley_4:توام رفته بودی و خبر نداده بودی:vahidrk::vahidrk: شانس نداشتی، تهران نبودم بیام اطلاعاتت رو در زمینه گورخرشناسی تقویت کنم:icon_razz: :ws28::ws28::ws28::ws28: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال