رفتن به مطلب

جزوه شیمی مواد غذایی


ارسال های توصیه شده

جزوه های شیمی مواد غذایی رو تو این تاپیک می تونید برای استفاده بقیه دوستان به اشتراک بذارید.

 

اولین جزوه شیمی مواد غذایی که برای دانلود گذاشتم جزوه دکتر فاطمی هست که توسط فرهاد علوی گردآوری شده و در دو قسمت به صورت PDF از لینک داده شده می تونید دانلود کنید.

 

فهرست مطالب قسمت اول:

پروتئین ها

اسیدهای آمینه

پروتئین ها

پروتئین های ماده غذایی

 

لیپیدها

اسید های چرب

تری گلیسرید ها

فسفو لیپید ها

اسفنگولیپید ها

واکس ها

اکسیداسیون

اثر فرایند حرارتی روی روغن ها

هیدروژناسیون

استر کردن داخلی

مواد غیر صابونی شده

 

کربوهیدرات ها

منوساکارید ها

الیگوساکاریدها

کارامل شدن

پلی ساکاریدها

 

دانلود جزوه

لینک به دیدگاه

دومین جزوه شیمی مواد غذایی مربوط به پارسه هست که به صورت PDF در 270 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید.

 

فهرست کلی مطالب:

فصل اول: کربوهیدرات ها

فصل دوم: لیپید ها

فصل سوم: سیستم های کلوئیدی

فصل چهارم: پروتئین ها

فصل پنجم: ویتامین ها

فصل ششم: طعم مواد غذایی

فصل هفتم: مواد معدنی

فصل هشتم: مکانیسم واکنش های قهوه ای شدن

فصل نهم: آب

فصل دهم: رنگ مواد غذایی

فصل یازدهم: افزودنی های مواد غذایی

فصل دوازدهم: آنزیم ها

 

دانلود جزوه

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی رو هم که توسط فرهاد علوی گردآوری شده از لینک زیر می تونید دانلود کنید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

اینم جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران هست که توسط دکتر حامدی تدریس شده و به صورت PDF دست نویس در 176 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...