رفتن به مطلب

شهر علمی مریخ ؛ پروژه عظیم دوبی برای شبیه سازی شرایط سیاره سرخ بر روی زمین


ارسال های توصیه شده

شهر علمی مریخ (Mars Science City) طرح در دست ساخت دولت دوبی برای احداث بزرگ‌ترین مجموعه شبیه سازی شرایط فضا بر روی زمین است؛‌ با ما همراه باشید.

 

دوبی در عملی کردن پروژه‌های عظیم شهرت دارد؛ در همین رابطه، پس از ساخت بلندترین آسمان‌خراش دنیا و بزرگ‌ترین مرکز خرید جهان و همچنین با داغ شدن بحث زندگی در فضا و ایجاد تمدن بر روی سیاره مریخ، نوبت به ایجاد بزرگ‌ترین شهر شبیه سازی زندگی فضایی رسیده است. دولت امارات متحده عربی (UAE) اعلام کرده است که ساخت این مجموعه بر عهده گروه معماری معروف بیارک اینگلس (Bjarke Ingels) که با نام “BIG” هم شناخته می‌شوند، خواهد بود.

 

همانطور که اشاره شد نام پروژه شهر علمی مریخ است که با بودجه‌ای در حدود 140 میلیون دلار، زمینی به مساحت 176,516 مترمربع را به آماده‌سازی بشر برای ترک زمین اختصاص می‌دهد. در طرح‌های اولیه توسعه‌یافته، وجود گنبدهای مختلفی که امکان زندگی داوطلبان برای مدت یک سال در شرایطی شبیه به وضعیت سیاره مریخ را فراهم می‌کنند،‌ تایید شده است.

 

همچنین، شهر علمی مریخ شامل آزمایشگاه‌های متعددی می‌شود که بر روی روش‌های استعمار چهارمین سیاره منظومه شمسی و تولید غذا، انرژی و آب بر روی این سیاره متمرکز خواهد بود. ایده‌هایی برای اضافه کردن یک موزه‌ی دستاوردهای فضایی به سایر امکانات مجموعه هم مطرح شده است که بر اساس اطلاعات منتشرشده، دیوارهای آن با استفاده از شن صحرای اطراف، به صورت سه بعدی پرینت خواهد شد.

ajtir9os0vbka3ew5hf7.jpg

 

نخست وزیر دبی، شیخ محمد بن راشد (Sheikh Mohammed bin Rashid) در مورد پروژه شهر علمی مریخ می‌گوید که امارات متحده عربی کشوری به روز است که چالش‌های پیش روی بشریت با پیشرفت روزافزون علم را در درک کرده و برنامه‌هایی برای برطرف کردن این چالش‌ها دارد؛ مقامات دوبی پتانسیل بالای اکتشافات فضایی را در نظر می‌گیرند و طرح‌های قابل‌توجهی برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی به منظور استفاده از یافته‌های تلاش‌هایی این چنین، برای گسترش حیات فراتر از سیاره زمین، دارند.

 

نخست وزیر امارات متحده عربی اظهار کرده است که عملی کردن پروژه شهر علمی مریخ قدمی دیگر از طرف کشور او برای تثبیت نقش پیش‌گام امارات در بهبود سطح دانش جهانی بوده و امید است که ساخت این مجموعه الگوی کشورهای دیگر برای همکاری و کمک به تحقق تلاش‌های انسان در جهت زندگی در خارج از جو زمین باشد.

3441lofeyeu4vtxoxl8f.jpg

 

شهر علمی مریخ بخشی از طرح ارائه‌شده در اوایل سال میلادی جاری، توسط مقامات دوبی است که به منظور فراهم کردن امکان زندگی در سیاره مریخ تا صد سال آینده، توسعه یافته است. این طرح که با نام “Mars 2117 Project” شناخته می‌شود، برنامه‌ای مشخص بوده که قبل از احداث شهر بر روی سیاره سرخ در اوایل قرن آینده، تحقق هدف‌های میان مدتی مانند ساخت شهر علمی مریخ و ارسال کاوشگری بدون سرنشین در سال 1399 به سیاره چهارم منظومه خورشیدی را دنبال می‌کند.

 

شهر دوبی با وجود پلیس‌های رباتیک و تاکسی‌های پرنده به مکانی علمی تخیلی تبدیل شده است و با وجود عملی شدن این مرکز شبیه سازی شرایط فضا، به یکی از مهم‌ترین شهرهای فوق پیشرفته دنیا تبدیل خواهد شد.

 

در ادامه شما را به تماشای برخی از طرح‌های پیشنهادشده برای ظاهر شهر علمی مریخ دعوت می‌کنیم:

 

pwjrny22blisovw8wq.jpg

یکی طرح‌های اولیه برای شکل کلی شهر علمی مریخ

 

n9qet893h07tdjm0wn7.jpg

نمایی از داخل مجموعه

 

cqk1fw9fh7fjqp1qwz2s.jpg

گنبدهای در نظر گرفته شده

 

28ryjo46i34y91igdlj5.jpg

دیوارهایی که با پرینت سه بعدی شن‌های صحرای اطراف ساخته خواهد شد.

 

8ramflkqjj9cflhv44.jpeg

یکی از اولین طرح‌های ارائه‌شده برای نمای کلی شهر علمی مریخ

 

منبع: گجت نیوز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...