M.h.makhmalbaf 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۶ من یک جوانی هستم که هم یک سوله به متراژ۳۰۰ متر دارم هم مقدار ۱۰۰ میلیون سرمایه اولیه برای کار میخوام راهنمایی وپیشنهاد بهم بدین که چه کاری دروضعیت فعلی بازار الان توجیه دارد واینده دار است ممنون 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۶ من یک جوانی هستم که هم یک سوله به متراژ۳۰۰ متر دارم هم مقدار ۱۰۰ میلیون سرمایه اولیه برای کارمیخوام راهنمایی وپیشنهاد بهم بدین که چه کاری دروضعیت فعلی بازار الان توجیه دارد واینده دار است ممنون سلام اول از همه که خوش به حالتون که این ها رو دارید!!! منم یه جوون متاهلم که با کارشناسی ارشد مهندسی بیکارمسرمایه ای هم ندارم و ایضا خونه و ملک و املاکی توی این شرایط فعلی تنها راه حل اینه که 100 میلیون رو بذارید تو بانک سودشو بگیرید، سوله رو هم اجاره بدید پولشو بگیرید!!!!:icon_pf (34): صنعت مملکت به کل خوابیده اگه ایده ی جدید پیدا کنید و نو، شاید یه امیدی به آینده کارتون باشه اما غیر از اون توی کار های روتین همه دارن سماق میمکن 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۶ سلام من ایضا مشکلات آقای فاطمی بدون تاهل الان 20 ساله بیکارم 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26779 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۶ من یک جوانی هستم که هم یک سوله به متراژ۳۰۰ متر دارم هم مقدار ۱۰۰ میلیون سرمایه اولیه برای کارمیخوام راهنمایی وپیشنهاد بهم بدین که چه کاری دروضعیت فعلی بازار الان توجیه دارد واینده دار است ممنون موافق دوستان نیستم دوستی رو میشناسم که سه سال پیش 150 میلیون پول داشت سوله ای شریکی گرفتن یک دستگاه تولید نایلون خرید و شروع به تولید نایلون ساده کرد بعد از یکسال هزینه ای که کرده بود رو بدست آورد بعد یک دستگاه دیگه اضافه کرد چندتا کارگر براش کار میکنن الانم خدارو شکر وضع خوبی داره. تولید سخت هست اما یک سری تولیدات شاید با درصد سود کم و زحمت بیشتر ولی همیشه بازار خودشون رو دارن 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۶ من یک جوانی هستم که هم یک سوله به متراژ۳۰۰ متر دارم هم مقدار ۱۰۰ میلیون سرمایه اولیه برای کارمیخوام راهنمایی وپیشنهاد بهم بدین که چه کاری دروضعیت فعلی بازار الان توجیه دارد واینده دار است ممنون تو چه کاری تخصص داری؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۶ من یک جوانی هستم که هم یک سوله به متراژ۳۰۰ متر دارم هم مقدار ۱۰۰ میلیون سرمایه اولیه برای کارمیخوام راهنمایی وپیشنهاد بهم بدین که چه کاری دروضعیت فعلی بازار الان توجیه دارد واینده دار است ممنون ساکن کجا هستین؟؟ کلا سوالو پرسیدین گذاشتین رفتین ک 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ ساکن کجا هستین؟؟ کلا سوالو پرسیدین گذاشتین رفتین ک :ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده