رفتن به مطلب

تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی


saba mn

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

 

[h=2]مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی[/h]

  • 100 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 قاشق رب گوجه فرنگی
  • 1 مشت جعفری
  • 2 قاشق پیاز داغ
  • 6 الی 7 قاشق
    برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • 7 عدد
    برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

 

[h=2]مراحل تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی[/h] ابتدا پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و رب گوجه فرنگی رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و کمی سرخ بشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تفت دادن رب

 

بعد از اینکه رب سرخ شد گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و گوشت رو خوب با بقیه مواد تفت میدیم تا بپزه و سرخ بشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
تفت دادن گوشت

 

حلا جعفری هارو خورد کرده و به گوشت اضافه میکنیم و کمی با بقیه مواد تفت میدیم تا مزه جعفری به خورد مایعمون بره. البته به جای جعفری از هر سبزی یا ادویه ی دیگه ای که طعمش رو دوست دارین میتونین استفاده کنین. حالا مایع پیراشکی ما حاضره.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اضافه کردن جعفری

 

طرز تهیه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رو میتونین در اینجا ببینین.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پیاز کاراملی

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خمیر پیراشکی

 

حالا همه مواد پیراشکی حاضرن و باید پیراشکی هارو پر کنیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پر کردن پیراشکی

 

 

مانند تصویر زیر نصفی از هر کدوم از خمیر های پیراشکی رو با رعایت حدود از اطراف به این صورت پر میکنیم که اول مایع گوشت بعد نصف الی 1 قاشق غذاخوری پیاز کاراملی و در نهایت کمی پنیر پیتزا میریزیم.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

گذاشتن مواد

 

حالا قسمت خالی خمیر رو روی قسمت پرش میذاریم دورتا دور قسمت خالی کناره هارو با آب کمی مرطوب میکنیم تا دولایه راحت به هم بچسبن و بعد با پره های چنگال دولایه خمیر رو به هم فشار میدیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بستن پیراشکی

 

داخل یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت میذاریمش تا روغن داغ بشه و بعد پیراشکی هارو داخل روغن میذاریم. احتیاجی نیست تا در ماهیتابه بسته باشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سرخ شدن پیراشکی

 

وقتی قسمت زیری پیراشکی رو چک کردیم و طلایی شده بود برش میگردونیم تا دو طرفش طلایی بشه.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
طلایی شدن هر دو طرف

 

حالا پیراشکی هامون روی یه دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره و بعد هم با سس دلخواه سروش میکنیم … نوش جان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...