رفتن به مطلب

طرز تهیه کباب کوبیده سنتی


ارسال های توصیه شده

[TABLE=width: 500]

[TR]

[TD]زمان آماده سازی

90 دقیقه

[/TD]

[TD]زمان پخت

30 دقیقه

[/TD]

[TD]برای

4 نفر

[/TD]

[TD]سطح مهارت

پیشرفته, حرفه ای

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

مواد لازم

 

 

گوشت ران گاو 250 گرم

قلوه گاه گاو 300 گرم

دنبه گوسفند 250 گرم

پیاز 250 گرم

زعفران 1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل مقداری

 

 

 

کباب کوبیده سنتی

 

kabab-kobide-1.jpg

طرز تهیه : پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید. روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

 

kabab-kobide-2.jpg

گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید . سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

 

kabab-kobide-3.jpg

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید. دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید. در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.

 

kabab-kobide-4.jpg

پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

 

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید . آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ).

 

نکته ها : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید. در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.

 

برای: 4 نفر

حاضر است در : 120 دقیقه

لینک به دیدگاه
:ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::cryingf::cryingf::cryingf::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg:
لینک به دیدگاه

من تقریبا موادشو 50 گرم بیشترزدم تا بیشتر بشه ولی تازه فهمیدم همه سراشپزن از قصابی بگیر تامادرم اول بسم الله که دمبه 200 گرم کم شد دیگه تا جایی که تونستم اقتدارمو حفظ کردم وهمون مواد و بکاربردم ولی چی شد .

نکته سخترین مرحله پیازه برای جلوگیری از ریزش اشک می تونید از 3 چوبکبریت استفاده کنید یا درفضای باز رنده کنید

ولی مایش خوب میشه چرب روسخم نمیریزه به به به

لینک به دیدگاه
:ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::cryingf::cryingf::cryingf::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg:

اوا چرا؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...