تینا 15,116 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1396 من بشخصه زیاد وقت نمیکنم بیام انجمن ولی گوشیم دائما دستمه و تلگرامم همیشه فعال 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1396 دلم برای انجمن روزایی که شلوغ بود همه بودن تنگ شده ...چرا با پیشرفت زندگی بازم خوشحال نیستیم چرا? 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1396 دلم برای انجمن روزایی که شلوغ بود همه بودن تنگ شده ...چرا با پیشرفت زندگی بازم خوشحال نیستیم چرا? اگه گفتین چرا ؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1396 اگه گفتین چرا ؟ بیخیال درست نمیشه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mehdi19 718 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1396 دلم برای انجمن روزایی که شلوغ بود همه بودن تنگ شده ...چرا با پیشرفت زندگی بازم خوشحال نیستیم چرا? چون با پیشرفت زندگی ما باهاش پیشرفتن نمیکنیم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1396 بیخیال درست نمیشه راستی رباتیک چی شد؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1396 راستی رباتیک چی شد؟ والله میخواستم پروژه تنظیم موتور آموزش بدم از شانس همون روز که تاپیکشو زدم استادم برام کار پژوهشی فرستاده شب و روز درگیرشم تموم بشه سریع میرم سراغش مغزم سوخته از بس کار انجام دادم :icon_pf (34): 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1396 والله میخواستم پروژه تنظیم موتور آموزش بدم از شانس همون روز که تاپیکشو زدم استادم برام کار پژوهشی فرستاده شب و روز درگیرشم تموم بشه سریع میرم سراغش مغزم سوخته از بس کار انجام دادم :icon_pf (34): سلام وقت بخیر مبارکه کی شدی مسول بخش رباتیک محمد مهندس می تونه یه اپلیکیشن موبایلی درست کنه به (آموزشی) خب آموزش های مختلفی داشته باشه همین رباتیک یا....... . برای مثال آموزش رباتیک 3ساعت استاد یمنا - امکانات : ارسال درس - چت با استاد و..... یه مبلغ کم مثلا با 2000تومان با هرآموزش شروع کنه درصدی مال خواندیشان ودرصدی مال استاد....اینجوری میشه که نواندیشان میشه کارآفرین:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1396 سلام وقت بخیر مبارکه کی شدی مسول بخش رباتیک محمد مهندس می تونه یه اپلیکیشن موبایلی درست کنه به (آموزشی) خب آموزش های مختلفی داشته باشه همین رباتیک یا....... . برای مثال آموزش رباتیک 3ساعت استاد یمنا - امکانات : ارسال درس - چت با استاد و..... یه مبلغ کم مثلا با 2000تومان با هرآموزش شروع کنه درصدی مال خواندیشان ودرصدی مال استاد....اینجوری میشه که نواندیشان میشه کارآفرین:texc5lhcbtrocnmvtp8 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: میشه واضح بگید چی شد؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1396 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: میشه واضح بگید چی شد؟ واضح نبود ! البته حق داری یچیزای یه موقع میرسه ومیگم شایدم اشتباه ! درکل طراحی یک اپلیکیشن آموزشیok تواین پلیکیشن قسمت های مختلفی آموزشی و... هستok میریم داخل قسمت آموزشیok تواین قسمت دورهای است مانند رباتیک ، آموزش تابلو ، آموزش شیمی و......ok مثلا رباتیک کلیک می کنیم اموزش باز میشه "شروع کلاس ....... ساعت ..... مدرس یمنا... ok موارد اضافی تماس با مربی ، ارسال سوال ، درخواست راهنمایی یا کاربیشتر و...ok البته با انتخاب کلاس ودرس فاکتوری داده می شود که متصل به درگاه پرداختok درآخرشروع می کنید به آموزش و...ok جای لذیذ البته بعداز آموزش پولش است واینکه خودمون برای خودمون کارکردیم بدون هیچ !ok حالا یه چیزیهم می دیم محمد به عنوان که از بسترنواندیشان استفاده کردیم ok بیشتر بگم این ایده قابل اجراست فقط پشتکارمی خواد چون تواناییش در نواندیشان هست! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1396 واضح نبود ! البته حق داری یچیزای یه موقع میرسه ومیگم شایدم اشتباه !درکل طراحی یک اپلیکیشن آموزشیok تواین پلیکیشن قسمت های مختلفی آموزشی و... هستok میریم داخل قسمت آموزشیok تواین قسمت دورهای است مانند رباتیک ، آموزش تابلو ، آموزش شیمی و......ok مثلا رباتیک کلیک می کنیم اموزش باز میشه "شروع کلاس ....... ساعت ..... مدرس یمنا... ok موارد اضافی تماس با مربی ، ارسال سوال ، درخواست راهنمایی یا کاربیشتر و...ok البته با انتخاب کلاس ودرس فاکتوری داده می شود که متصل به درگاه پرداختok درآخرشروع می کنید به آموزش و...ok جای لذیذ البته بعداز آموزش پولش است واینکه خودمون برای خودمون کارکردیم بدون هیچ !ok حالا یه چیزیهم می دیم محمد به عنوان که از بسترنواندیشان استفاده کردیم ok بیشتر بگم این ایده قابل اجراست فقط پشتکارمی خواد چون تواناییش در نواندیشان هست! خیلی عالیه منم هستم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1396 خیلی عالیه منم هستم سلام صبح نزدیک به ظهر بخیر اگرموافقیدیه تاپیک جداگانه درباره این موضوع بزنیم که هم موضوع تلگرام خراب نشه وهم این ایده رو روش کارکنیم . 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1396 سلام صبح نزدیک به ظهر بخیر اگرموافقیدیه تاپیک جداگانه درباره این موضوع بزنیم که هم موضوع تلگرام خراب نشه وهم این ایده رو روش کارکنیم . من چهارپایه هستم بزنید 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mehdi19 718 ارسال شده در 18 خرداد 1396 آفرین بچه ها آفرین ایولا به این انرژی و فعالیت و پشتکار 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 24 خرداد 1396 من موافق بودم ولی دارم تغییرموضع می دم. امروز تویه گروه فنی بودم چند نفردعواشون شده بود ............ حداقل انجمن شخصیتش بالاتره گرچه خود افراد شخصیت می سازن. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 24 خرداد 1396 من موافق بودم ولی دارم تغییرموضع می دم.امروز تویه گروه فنی بودم چند نفردعواشون شده بود ............ حداقل انجمن شخصیتش بالاتره گرچه خود افراد شخصیت می سازن. خوبه پس بیایید انجمن بسازیم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad-Ali 9,693 ارسال شده در 25 خرداد 1396 خوبه پس بیایید انجمن بسازیم مثل این کاندیدا حرف میزنی میگن بیایید ایران را آبادکنیم! انجمن که ساخته شدس 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 25 خرداد 1396 مثل این کاندیدا حرف میزنی میگن بیایید ایران را آبادکنیم!انجمن که ساخته شدس 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mehdi19 718 ارسال شده در 27 خرداد 1396 بچه ها تلگرام اسپم خورش ملس تره ها 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 27 خرداد 1396 بچه ها تلگرام اسپم خورش ملس تره ها همراه رباتیک شما کجایید؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال