patroll.md 74 ارسال شده در 20 فروردین 1396 این لینکشه. نمی دونم اجازه دارم یا نه. ولی با اجازه ی بزرگترا.بچه ها حالت تدافعی بگیرید. حمله.... الان عضو بشیم یا نه؟ [emoji53] 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 20 فروردین 1396 این لینکشه. نمی دونم اجازه دارم یا نه. ولی با اجازه ی بزرگترا.بچه ها حالت تدافعی بگیرید. حمله.... بردارید لطفا کسی که ایجاد کرده گروه رو اگه صلاح میدونست ما هم عضو بشیم اطلاع میداد منم شوخی کردم گفتم 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,227 ارسال شده در 20 فروردین 1396 منو چرا نبردید به سایت که سر نزدی خبرشو ببینی تلگرامتم ندیدی 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sama-sh 6,912 ارسال شده در 20 فروردین 1396 من چه بدونم ميخوايد برنامه بزاريد اخهههههه اي خدا بدجور دلم ميخواست:((((( خيلي ام جام خالي بود دفعه بعد بيام تهران ميخوام تاپيك بزنم...عطيه تهران است:) هنوز سمانه نميدونه اومدم برگشتم اون ديگه ميكشه كلا منو سعادت ميخواد ديدن من...همينطوري نميشه كه عطیه تو تهران بودی بمن نگفتی؟ :vahidrk: 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sama-sh 6,912 ارسال شده در 20 فروردین 1396 ممنون از همگی جای کسانی که نیومده بودن خیلی خالی بود تشکر از دوستانی که اومده بودن و باعث شدن خوش بگذره, تشکر از اقایون عارف بابت رانی و زحمات دیگه که امکان تفریح مارو فراهم کردن تشکر از پسردایی اقایون عارف و اقای حمیدرضا که زحمت کشیذن مارو بردن تشکر از عکاسان عزیز تشکر از عاطفه عزیز بابت هماهنگی جاش فوق العاده خالی بود 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,690 ارسال شده در 20 فروردین 1396 عطیه تو تهران بودی بمن نگفتی؟ :vahidrk: ميدونستم تو يكي منو ميكشي 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohammad 1373 22 ارسال شده در 22 فروردین 1396 واقعا جای ما شهرستانیها خالی بوده ایشالا که به همه خوش گذشته باشه همون روز ما هم رفتیم دریاچه شورابیل تو اردبیل واقعا جای همه بچه ها خالی بود:a030: 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sama-sh 6,912 ارسال شده در 27 آذر 1399 یادش بخیر چه روزای خوشی بود دورهمی های نواندیشانی ❤ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال