Tamana73 28,691 ارسال شده در 4 آذر 1395 سلام امیدوارم این روزای سرد پاییزیتون گرم بگذره البته با آرامش.... چند هفته پیش یه دوست قشنگم"یمنا" به هم پیام داد که: -سلام تمنا جان شما تهران زندگی میکنی؟ +سلام عزیزم نه چطور؟؟؟؟ -هیچی عزیزم. +بگو حالا شاید تونستم کمکت کنم چیزی شده؟؟ که برام تعریف کرد برای ثبت و هزینه اختراع با سایت مورد نظرش به مشکل میخوره.... ----- تو دلم گفتم میگردم از بچه های که میشناسم بهشون میگم بتونن کمکش کنن... هنوز از کسی نپرسیده خودش بهترین کار کرد. تاپیک زد.اینا نگاه کنید.... http://www.noandishaan.com/forums/thread156650.html#post1612063 چند روزی پیگیر تاپیک بودم....خودم شرمندش شده بودم دلم میخواس یکی باشه یکاری کنه...:) که فهمیدم یه نفر یه انسان یه کسی که هیچ صفت برای این کاری که کرد نمیتونم بگم.... زندگی ما پر از نقش های کوچیک و درشتی ه که زنجیره های مختلف رو می سازه. یا بهتر بگیم پازل!گاهی کمترین محبت ها رو از هم دریغ میکنیم. چ با توجیه چ بدون توجیه. اما تو همین روزگار، هستن آدمهایی که اینطوری زندگی نمیکنن... یکی از این انسانها، علی فاطمی هست که (به یمنا کمک کرد مشکلش حل بشه 1روز از همه کاراش گذشت تا به کسی که فقط مجازی چند کلمه باهاش صحبت کرده کمک کنه.کسی همه ماها خوشبختیش آرزومونه.) ب رسم اینکه تشکر کردن ما "لوح سپاس" هست. ب ایشون یک لوح بابت این اقدام داده شده ک سمبلی باشه برای خوبی کردن ما ب هم نوع.. (.خوبی کردنی از جنس بی توقع!) همه ما همه مدیران همه کاربران همه دوستان همه و همه ازتون ممنونیم آقای "علی فاطمی" امیدوارم همینطور که صادقانه کمک کردی خدا همه مشکلاتت رو حل کنه. ----- اگه حرفام به دلتون ننشست به بزرگی خودتون ببخشید.این اولین تاپیک هست تو این انجمن که کسی کاری کرده که هرمتنی هر تشکری براش کمه. سپاس فراوان از علی فاطمی داریم همه مدیران. ممنونم همچنین بابت از آقا سجاد.کمک کردن.ذهنم باز بشه واس نوشتن متن.سپاس دلتون گرم. 21 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
saba mn 20,992 ارسال شده در 4 آذر 1395 سلام تنتون سلامت تا باشه از این کارهای عالی انشالله توو زندگیتون موفق باشید 13 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,241 ارسال شده در 4 آذر 1395 خیر ببینی جوون. ولی جدی ایشالا بازخورد کمکا و رفتارای خوبت رو تو زندگیت ببینی. 13 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Lean 56,945 ارسال شده در 4 آذر 1395 علی فاطمی که گله واقعا 15 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ali.Fatemi4 22,824 ارسال شده در 4 آذر 1395 بچه ها واقعا از همتون ممنونم اما خداییش من کاری نکردم هر کسی هم جای من بود همین کار رو میکرد واقعا ممنونم از تک تکتون همتون لطف دارید:icon_gol: 14 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 4 آذر 1395 دمت گرم اصلا مکانیکیا عخشن امیدوارم هیچ وقت گره تو زندگی خودت نیوفته .اقعا لذت بردم وقتی شنیدم کار خوبتو 12 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 5 آذر 1395 بچه هاواقعا از همتون ممنونم اما خداییش من کاری نکردم هر کسی هم جای من بود همین کار رو میکرد واقعا ممنونم از تک تکتون همتون لطف دارید:icon_gol: درود بر تو دیالوگی ک بولدش کردم، بوی "خوب" میده. طوری ک از بین این همه موج قابل حس کردن ه. ب قول محمد، قطعا بازخورد خواهد داشت؛ شاید هم تا الان داشته و بعدا متوجه بشی 11 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آرتاش 33,340 ارسال شده در 5 آذر 1395 به به چقدر خوب دمتون گرم علی آقای دوماد کچل 9 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mehdi.Aref 26,722 ارسال شده در 5 آذر 1395 ممنون علی جان . همین دوستیهاست که بعدا ارزش داره موفق باشید 10 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 5 آذر 1395 بچه هاواقعا از همتون ممنونم اما خداییش من کاری نکردم هر کسی هم جای من بود همین کار رو میکرد واقعا ممنونم از تک تکتون همتون لطف دارید:icon_gol: شما آقا هستید 8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 5 آذر 1395 ممنون علی جان . همین دوستیهاست که بعدا ارزش داره موفق باشید ممنون جناب مدیر به خاطر نواندیشان نه به خاطر اینکه مشکلم حل شد نه فقط به خاطر اینکه اینجا فوق العاده هستش اشک تو چشمم جمع شده 12 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ali.Fatemi4 22,824 ارسال شده در 5 آذر 1395 شما آقا هستید من فقط از شما یه گله ای دارم اونم اینکه اصلا این کارا لازم نبود هممون وظیفه داریم به عنوان یه انسان به همنوع خودمون کمک کنیم چه بسا کمک کردن به مخترعی مثل شما از وظیفه هم بالاتره هممون باید دست به دست هم بدیم تا پیشرفت باشه برای همه... من واقعا کاری نکردم... از همتون ممنونم همتون گلید و لطف دارید نسبت بهم:icon_gol: 12 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sam arch 55,874 ارسال شده در 5 آذر 1395 بی منت خوبی کردن...و در عمل...و نه در حرف خوب بودن...معنای واقعی انسان خوب بودنه... وگرنه در حرف که انسان خوب زیاد داریم... امیدوارم این روحیه رو حفظ کنین علی جان... 11 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سارا-افشار 36,437 ارسال شده در 5 آذر 1395 تازه باهاشون اشنا شدم توي اين مدت هم ايشون رو ادم باشخصيت و البته بسيار باحوصله و از درون خوب تشخيص دادم اميدوارم هميشه خوووب باقي بمونيد اونم توي جامعه ما كه جزو سخت ترين كاراست 11 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mahdi Eng 22,939 ارسال شده در 5 آذر 1395 ممنون از علی آقای گل بابت کار خیر و انسان دوستانه ی که انجام دادی و همینطور تشکر از تمنا خانم عزیز بخاطر پیگیری کار و اطلاع رسانی 10 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
nasim184 12,256 ارسال شده در 8 آذر 1395 بچه ها مچکریم:w155: امید وارم با این کارا حال دلتون هر روز بهتر شه 8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Farnoosh Khademi 20,019 ارسال شده در 10 آذر 1395 آفرین پسریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم. 8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Farzaaneh 3,046 ارسال شده در 12 آذر 1395 آفرین به شما ممنون از تمنای عزیز واسه اطلاع دادن 7 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال