رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

اسانس جعفری

نام علمی:Tagetes Minuta,Tagetes Erecta

اندام مورد استفاده برای اسانس گیری:گل.

نوع استخراج:تقطیر با بخار آب

رنگ:زرد

ماده تشکیل دهنده فعال:tagetones, ocimene, myrcene, linalool, limonene, pinenes, carvone, citral, camphene, valeric acid and salicylaldehyde

کاربرد اسانس جعفری:در صنایع دارویی،غذایی و بهداشتی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...