رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ترکیبات عمده حاصل از آنالیز شیمیایی اسانس فلفل سیاه عبارتند از:

لیمونن،پینن،میرسن،فلاندرن،بتا کاریوفیلن،بتا بیزابولن،سابینن،لینالول،پینوکارول،ترپینیول،کامفن و ترپینن.

موارد مصرف اسانس فلفل سیاه:

در داروهای آروماتراپی برای تسکین دردهای رماتیسمی،دردهای عضلانی،دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن به کار برده میشود.

روغن فلفل سیاه بعنوان طعم دهنده در انواع غذاها به کاربرده میشود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...