masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ عمده ترین ترکیبات در نتیجه آنالیز اسانس زیره کرمان حاصل از تقطیر با بخار آب ترکیبهای اصلی: گاما – ترپینن ، کومینیل آلدئید ، لیمونن 1 و 8− سینئول ، ترپینن 7- آل ، پارا – منتا، 1 و 3− دی ان- 7- آل است. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .