masi eng 47,044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ ترکیبات شیمیایی اسانس زیره سیاه زیره دارای 8 درصد تانن ، ماده روغنی مقدار 7 تا 15 درصد ، موم ، موسیلاژ ، موارد زرینی ، مواد قندی مختلف 19 تا 20 درصد مواد ازته و 5/3 تا 9 درصد اسانس است در بذرهای گیاهان یکساله اسانس کمتر از گیاهان دو ساله می باشد . از سوختن آن 6 تا 9 درصد خاکستر برجای می ماند . روغن دانه زیره اگر استخراج شود به صورت مایعی به رنگ سبز با بو و طعم معطر است . در گرمای 7- درجه انجماد حاصل می کند . اسانس این گیاه از ترکیبات ترپنی و ترپنوئیدی تشکیل شده است . عمده ترین آن ها «کارون» 50 تا 70 درصد است . از ترکیبات دیگر می توان از لیمون 25 تا 30 درصد دی هیدروکارون، کاروئول و دی هیدروکاروئول نام برد . اسانس زیره از میوه گیاه به وسیله تقطیر با بخار آب حاصل می گردد ولی قبل از این عمل باید میوه را به خوبی له نمود و سپس اسانس گیری به عمل آورد . اسانس زیره در حالت تازه ، مایعی بی رنگ با واکنش خنثی ولی در مجاورت هوا تدریجاً رنگ آن زرد می شود و حالت تغلیظ یافته پیدا می کند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .