sam arch 55,874 ارسال شده در 10 شهریور 1395 چه دیر دیدم اینجا رو... بیات شد که... تبریک به کسانی که حتی یک دونه پست مفید گذاشتن و در وجود و ماندگاری این فروم مجازی سهیم هستن. تبریک به اونایی که جوونای مردم رو معتاد اینجا کردن سایت از دسترس خارج می شد..انگاری جنس به آدم نمی رسید! خداوند خیر دهد باعث و بانی هاش رو... پایدار و ماندگار باشین...و البته همیشه سربلند 6 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
peggijaan 81 ارسال شده در 10 شهریور 1395 من هم تبریک گفتم؛ مبارک باشه! 5 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
peggijaan 81 ارسال شده در 10 شهریور 1395 سلام به همگی.هفتمین سالروز تاسیس نواندیشان رو تبریک عرض میکنم.. ایشالا هفتادمین سالگردشو جشن بگیریم دیروزم خیلیییییی خوش گذشت...:hapydancsmil: جای دوستانی که نبودن خالی ما که جامون خالی نبود 4 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
a.namdar 5,908 ارسال شده در 12 شهریور 1395 7سالگي مبارك نوانديشان 5 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
peyman sadeghian 30,218 ارسال شده در 15 شهریور 1395 ای وای من....هفت سال شد؟:icon_pf (34): هفت سال از آغاز یک عشق گذشت...... عشق من ......هفت سالگی ات مبارک.... میدانم نیستم......نبودم زمانی که باید ....... اما زندگی گرده ام با تو......ضربانم تند شد با بحران هایت خندیدم با شادیهایت اشک ریختم با غمهایت و چه آسان گذشت........... 5 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Cinderella 9,897 ارسال شده در 17 مهر 1395 منم تبریک میگم به دست اندر کاران نواندیشان 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
setare.blue 23,086 ارسال شده در 24 مهر 1395 سلام ٬ سرم خیلی شلوغ شده ٬ ولی دوماهه حواسم هست که حتما در این تاپیک شرکت کنم . تبریک میگم سالگرد انجمنمون رو و همینطور که بارها بارها گفتم از همه کسانی که در پایداری اینجا و پیشرفتش سهمی داشتن تشکر میکنم. خیلی خوشحالم که وقتی به لینک انجمن سر میزنم هنوزم میبینم استوار هستش . از محمد ومهدی و مدیران ارشد هم تشکر ویژه دارم. به امید روزهای روشن . :icon_gol: 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال