masi eng 47,044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ جوانه ها چه فوایدی برای سلامتی ما دارند و تا چه حد روی آن تاثیر میگذارند جوانه ها چه نوع ارزش غذایی دارند و چه خاصیتی برای بدن ما دارند و چرا متخصصین تغذیه این نوع خوراک یها را به ما پیشنهاد می کنند؟ دکتر اسلام درخشانپور متخصص طب سنتی عنوان کرد: جوانههایی از جمله جوانه گندم، ماش، عدس و نخود فواید بسیاری دارند، چرا که زمانی که به صورت جوانه هستند خصوصیاتی که در حبوبات وجود دارد که چند برابر در خود دارند. از جمله باعث شادابی پوست و سلولهای بدن میشوند. وی افزود: جوانه به دلیل این که به صورت سبزیجات وجود دارند، حالتی تازه و شاداب پیدا میکند که سرشار از ویتامینها و پروتئینهای لازم جهت انرژی سلولهای بدن میباشند. دکتر درخشانپور خاطرنشان کرد: علاوه بر مصرف دانههایی همچون فندق، گردو، بادام و پسته توصیه میشود که برای تقویت سلولهای مغز از جوانهها آن هم به صورت خام استفاده شود. چرا که جوانههایی از جمله گندم و ماش و نخود، علاوه بر تأثیرات مفیدی که بر روی غدد، کبد و سلولهای خونی میگذارند و خون را شفاف کرده و باعث زلال و تصفیه شدن آن میشوند، موجب انرژی کافی برای فعالیتهای سلولهای مغزی میگردند چرا که منبع غنی پروتئین ویتامینهای لازم برای شادابی و بهبود عملکرد سلولهای کبدی، خونی و همچنین مغز میباشند. به همین دلیل است که خوردن جوانهها به حرکت راحت و سریع خون در بدن و رسیدن آن به مغز و تقویت و تغذیهی سلولهای مغزی کمک کرده و علاوه بر این که موجب تندرستی و زیبایی پوست میشود حافظه را نیز تقویت کرده و تمرکز را افزایش میدهد. وی در پایان عنوان کرد: بهترین روش تغذیه از این جوانهها این است که در هر مصرف روزانه، ۲ الی ۳ قاشق جوانه را بر روی سالاد ریخته و به همراه روغن زیتون و لیمو ترش تازه مصرف کنیم و سعی کنیم هر بار جوانهی مصرفی خود را عوض کنیم. باشگاه خبرنگاران جوان نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .