رفتن به مطلب

طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز


ارسال های توصیه شده

fo3751.jpg

 

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

 

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد

زمان پخت : 15 دقیقه

 

مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی :

آرد 220 گرم

آرد برنج 1/5 قاشق سوپخوری

پودر شکر 60 گرم

پودر بادام 2 قاشق غذاخوری

کره خرد شده 180 گرم

شکلات برای تزئین

 

طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.

کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.

از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.

 

شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.

در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...