Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلاام دوستان عزیز فصل زمستون هست و اغلب شهرها تو این فصل چهره و منظر متفاوتی رو دارن. بعضی جاها پوشیده از برف شده. بعضی جاها با اینکه برف نبوده، ولی سوز و سرما تأثیرش رو توی حضور مردم تو فضاها گذاشته. یا حتی روی نماها و منظر شهر تأثیرش رو گذاشته. بعضی جاها هم برف و بارندگی یه سری مشکلات شهری رو نمود بیشتری بهشون داده. موضوع مسابقه عکاسی تالار شهرسازی، این بار درباره همین موضوعات هستش. عکساتون رو تا آخر بهمن واسم خصوصی بفرستین هرکس حداکثر 2 عکس رو میتونه بفرسته جوایز: نفر اول: 150 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز :camera2: 27 لینک به دیدگاه
Tamana73 28830 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ به به خیلی ام عالی... هستیم درخدمتتون.... امروز نظر سنجی مسابقه ما شروع میشه...ایشالا عصر تاپیک میزنم.... مچکرم از مسابقه قشنگتون 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ به به خیلی ام عالی... هستیم درخدمتتون.... امروز نظر سنجی مسابقه ما شروع میشه...ایشالا عصر تاپیک میزنم.... مچکرم از مسابقه قشنگتون من تو اون مسابقه نتونستم شرکت کنم چون دوربینم واسه عکس شب جواب نمیداد :icon_pf (34): ولی ایشالا اینو میشرکتین 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28830 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ من تو اون مسابقه نتونستم شرکت کنم چون دوربینم واسه عکس شب جواب نمیداد :icon_pf (34):ولی ایشالا اینو میشرکتین الان من تلافی کنم تو مسابقه شما شرکت نکنم؟؟؟؟ شما که شرکت نکردید تو مسابقه ما... 10 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلاام دوستان عزیز فصل زمستون هست و اغلب شهرها تو این فصل چهره و منظر متفاوتی رو دارن. بعضی جاها پوشیده از برف شده. بعضی جاها با اینکه برف نبوده، ولی سوز و سرما تأثیرش رو توی حضور مردم تو فضاها گذاشته. یا حتی روی نماها و منظر شهر تأثیرش رو گذاشته. بعضی جاها هم برف و بارندگی یه سری مشکلات شهری رو نمود بیشتری بهشون داده. موضوع مسابقه عکاسی تالار شهرسازی، این بار درباره همین موضوعات هستش. عکساتون رو تا آخر بهمن واسم خصوصی بفرستین هرکس حداکثر 2 عکس رو میتونه بفرسته جوایز: نفر اول: 150 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز :camera2: خیلی هم عالی فقط یه مشکلی هست ما اینجا برف شدیده بریم بیرون قندیل میبندیم خداروخوش نمیاد 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ عکس خوبی باشه حتما میفرستم 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ من یه عکس دارم منتهی نمیتونم بفرستم از طریق کامپیوتر شخصی.. میشه بهتون تو تلگرام عکسموبدم؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ من یه عکس دارم منتهی نمیتونم بفرستم از طریق کامپیوتر شخصی.. میشه بهتون تو تلگرام عکسموبدم؟ مشکلی نیست 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خب یه دعوتی چیزی بیام عقدمو سر این تاپیک خالی کنم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خب یه دعوتی چیزیبیام عقدمو سر این تاپیک خالی کنم بابا با این تاپیک بنده خدا چیکار داری خب عکس بفرست 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28830 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ آخر بهمن چیه خو نوشتی توپست اول یه تاریخ بگو آدم یادش نره... میفرستم فقط تاریخ دقیق مهلت ارسال بگو 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9728 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ مشکلی نیست سلام یادتون هست http://www.noandishaan.com/forums/thread3140-276.html#post1588103 گفتم تلگرام هم اضافه کنید گفتین مگه قدیم کاربردداشته . بایدخدمتدون عرض کنم یکیش همینه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9728 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ مرسی ازدعوت شما. حالا که زمستون داره تموم میشه اصلا بگو میگه توتهرون زمستونم بود درضمن رای دادن خرج داره . 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ بابا با این تاپیک بنده خدا چیکار داری خب عکس بفرست نه اصا شانس ندارم...یه دستای پشت پرده ای هست که من از پسش بر نمیام میدونم که از رو هم نمیرم.... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ آخر بهمن چیه خو نوشتی توپست اول یه تاریخ بگو آدم یادش نره...میفرستم فقط تاریخ دقیق مهلت ارسال بگو یعنی 30 بهمن سلام یادتون هست http://www.noandishaan.com/forums/thread3140-276.html#post1588103 گفتم تلگرام هم اضافه کنید گفتین مگه قدیم کاربردداشته . بایدخدمتدون عرض کنم یکیش همینه همچنان به نظرم کاربرد خاصی نداره. مسابقه تو انجمنه. اگه به معصومه خانم گفتم مشکلی نداره، چون شماره تماس رو داره میتونه بفرسته. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید به خاطر تأخیر تاپیک نظرسنجی زده شد: http://www.noandishaan.com/forums/thread153321.html 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده