رفتن به مطلب

تجزیه و تحلیل مواد غذایی


ارسال های توصیه شده

معرفی: کتاب “تجزیه و تحلیل مواد غذایی” اطلاعاتی در زمینه تکنیک های مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی در تجربیات آزمایشگاهی را فراهم می کند

تمام موضوعات پوشش داده شده شامل اطلاعاتی در زمینه اصول پایه ای، روش ها، مزایا، محدودیت ها و کاربردها می باشند

این کتاب برای دوره های کارشناسی در زمینه تجزیه و تحلیل مواد غذایی، ایده آل است و همچنین یک منبع ارزشمند برای متخصصان در زمینه صنعت مواد غذایی می باشد. اطلاعات عمومی در زمینه مقررات، استانداردها، برچسب زدن، نمونه برداری و کنترل داده به عنوان پیش زمینه ای برای فصل های مربوط به روش های خاص در تشخیص ترکیبات شیمیایی و ویژگی های مواد غذایی ارائه شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...