Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت همراهان عزیز تالار کشاورزی از این به بعد اتفاقات , گزارش , تغییرات و هرنوع فعالیتی در تالاربصورت ماهانه در این تاپیک قرار داده می شود *دوستان عزیز این تاپیک صرفا جنبه اعلانات دارد لطفا از قرار دادن پست در تاپیک خودداری کنید 5 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ امروز 94/9/7 با سلام به تمام دوستان بازدید کننده و دوستان حاضر در انجمن و مدیران و مسئولین عزیز... وقایع این ماه به عهده منه با اجازه مدیر محترمون اقا مهدی : محفل نواندیشان طبق روال قبل پررونق شده و دوستان عزیزی همچون نسیم عزیز و مهناز گلم.. رونق خاصی با قدم خوبشون به تالارمون دادن... بخش زراعتمون توسط کاربر محترم amirgb با تخصص خوبشون تاپیک زیر رو هم هدایت کردن و هم اپ و همچنین با مطلب خوبشون رونق دادن. [h=1]نکات مهم در افزایش عملکرد ذرت علوفه ای[/h] دوتاپیک علمی بخش خاکشناسی وگیاهپزشکی توسط دوست خوبمونmahnaazz انجام شد... [h=1]انواع باکتری های خاک و نقش آنها [/h][h=1]با این توصیه ها خودتان پزشک گیاهان خانگی باشید[/h] یه سری تاپیک ها هم توسط خودم انجام شده.. در بخش: ابیاری: [h=3]برداشت آب در كشاورزی ارگانيک[/h]خاکشناسی: [h=3]ضدعفونی خاک توسط بخار آب[/h][h=3]جهان خاک در کشاورزی ارگانیک[/h][h=3]خاک ورزی[/h]صنایع غذایی: [h=3]طرح توجیهی تولید کنسرو ذرت شیرین[/h][h=3]طرح توجیهی تولید سرکه,شیره و آب انگور[/h]گیاهان دارویی: [h=3]خواص درمانی و تغذیه ای با سیب زمینی[/h] علوم دامی: [h=3]طرح توجیهی احداث مرغداری تخم گذار[/h]باغبانی: [h=3]گیاهان سوخ دار ، تکمه دار، ریشه با غدد گوشتی[/h][h=3]لوبیا سبز[/h][h=3]راهنمای کشت و پرورش توت فرنگی[/h]دوست عزیزمونneginazinp در بخش باغبانی تاپیکی قراردادن که ایده های قشنگی برای کسانی که میخوان تنوع گیاهان رو در حیاطشون یا تراسشون داشته باشن این مطلب رو حتمن بخونید و تاحدودی ارتباط داره به فضای سبز... [h=3]چند ایده برای سرسبزی فضاهای کم عرض حیاط[/h] دوست دیگرمونlevrone در مورد تاپیکی که قاصدک عزیز زحمتشو کشیدند در علوم دامی مطلب گذاشتن که بسیار زیبا و مطلب مفیدی میباشد. [h=1]ساخت دستگاه جوجه کشی[/h] و دراخر تاپیک جدید و ماندگار تالار کشاورزی توسط مدیرمحترم تالارکشاورزیMahdi Eng [h=3]ماهنامه وقایع الاتفاقیه تالار کشاورزی نواندیشان[/h] از همه دوستان ممنونیم که تالار کشاورزی رو مانند تالار خودشان دوست میدارن.. و ممنونیم از تمام کسانی که به نوعی به بالابردن مطالب تالار مارا یاری کردن.. ممنونیم از همه شما.. masi eng 6 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ امروز94/11/10 ماه دی بخش زراعت تاپیکی که توسط خودم در این بخش زده شده که من کلی اینجا قرار میدم [h=3]کشت نخود انتظاری[/h]تاپیکهایی که باز توسط خودم زده شده..بخش میوه کاری [h=3]کاشت درخت مو ( انگور ) با تصاویر زیبا و خواص[/h]معرفی یه گیاه درتاپیک [h=3]گلهای زینتی[/h] تاپیکهای بخش گیاهان دارویی که باز توسط خودم زده شده: [h=3]لاک مغسول چیست؟[/h][h=3]با سويا به جنگ كبدچرب برويد[/h]بخش گیاه پزشکی(بیماریهای گیاهی) [h=3]بیماری آتشک یا همان فایر بلایت[/h] تاپیکهای بخش صنایع غذایی باز توسط خودم: [h=1]تاثیر فرآیندهای حرارتی درخواص تغذیه ای شیر[/h]تاپیک بخش مکانیک ماشینهای کشاورزی توسط خودم [h=3]همه چيز در مورد سيستم انتقال قدرت[/h][h=3]ماشین های مورد نیاز علوفه خشک[/h]بخش کشاورزی توسط دوست گلمونparamisrockwool[h=1]عایق کاری سالن پرورش قارچ[/h] ممنونم از دوستان عزیز 5 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ ماه اسفند: 94/12/28 زراعت: تاپیک زیر توسط دوست عزیزمون *atefeh* [h=3]انواع کود[/h] باغبانی: تاپیک زیر توس دوست عزیزمون که سوال پرسیدن و ما این سوالشونو بصورت مقاله با یه موضوع مشخص گذاشتیم. rasool1370[h=3]میزان نور لازم برای رشد گل؟؟[/h]تاپیک زیر توسط خودم: [h=3]کاشت سبزه با بذز شاهی و خرفه و خاکشیر[/h][h=1] گیاهان دارویی:[/h]تاپیکهای زیر خودم: [h=3]خواص کرفس و تاثیر آن بر کاهش وزن[/h][h=3]درمان سنتی و گیاهی گلو درد کودکان[/h][h=1] گیاه پزشکی:[/h]تاپیکهای زیر توسط خودم: [h=3]آفات درخت سیب[/h][h=3]آفات باقلا[/h][h=3]بیماری های باقلا[/h][h=3]علف های هرز درخت آلو[/h][h=3]علف های هرز باغات سیب[/h][h=3] (موش کش) برودیتاپ پاستا و پلت[/h][h=3](حشره کش) ایمیداکلوپراید[/h][h=3] ( حشره کش) دلتامترین[/h][h=1]علوم صنایع غذایی:[/h]تاپیک زیر توسط مدیرمونMahdi Eng [h=1]جزوه غلات دکتر کدیور دانشگاه اصفهان[/h] آبیاری: تاپیک زیر توسط دوستمونMohammad Aref [h=3]شبیه سازی رواناب حوضه آبخیز رود زرد با استفاده از مدل Arc Swat[/h] [h=1]کتابخانه کشاورزی[/h]تاپیکهای زیر توسط خودم: [h=3] راهنمای کشت خیار گلخانه ای [/h][h=3] راهنمای کشت هندوانه [/h][h=3]راهنمای مرکبات[/h][h=3] راهنمای کشت ذرت[/h][h=3] راهنمای کشت پیاز[/h][h=3]راهنمای کشت بادمجان[/h][h=3] راهنمای کشت فلفل دلمه ای[/h][h=3] راهنمای کشت گوجه فرنگی[/h][h=3] راهنمای کشت خربزه، طالبی [/h][h=3] راهنمای کشت خیار فضای باز[/h]کشاورزی: [h=3]کود سولوپتاس [/h][h=3] کود سنگرال[/h][h=3]کود سنگرال سولفات پتاسیم[/h][h=3]میرول[/h] این هم از اسفند ماه 1394..... باتشکرmasi eng 5 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ 95/1/26 ماه فروردین زراعت: تاپیکهایی که خودم زدم [h=3]عدس قرمز یا دال عدس[/h] گیاهان دارویی: تاپیکهایی که توسط خودم زده شده: [h=3]فرهنگ 400 لغته داروهای گیاهی[/h][h=3]نکات مهم درباره مصرف داروهای گیاهی[/h][h=3]ساخت ریمل[/h][h=3]غذاهای مفید برای کبد[/h][h=3]مادر بیماریها جناب یبوست[/h][h=3]ادویه مخصوص ماهی[/h][h=3]گِل سرشور[/h][h=3]عوامل ریزش مو[/h][h=3]درمان سكسكه[/h][h=3]سرما خوردگی و سرفه:[/h][h=3]چای سبز و سیاه دو چیز متفاوت نیستند[/h][h=3]رفع سریع عفونت و آبسه دندان[/h] کتابخانه کشاورزی تاپیکهایی که خودم زدم [h=3]دانلود: آموزش نرم افزار آماری mstat-c[/h][h=3]دانلود: دانلود کتاب رشد و نمو گندم[/h][h=3]دانلود: مدیریت خاکورزی در شرایط خشکسالی[/h][h=3]عوامل موثر در افزایش تولید گندم دیم[/h]این هم از ماه فروردین95.. اگه تاپیکی زده شد اضافه میشه... masi eng 6 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ 95/3/12 برای ماه اردیبهشت با تاخیر نداشتیم//:icon_gol: فقط فعال بودن مسابقاتمون بود.. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ 95/3/30 برای ماه خرداد زراعت:[h=3]بهنژادی سوسن[/h][h=3]جوانه زنی بذر :[/h] باغبانی: تاپیک زیر توسط خودم: [h=3]خصوصیات و شرایط محیط رشد درخت پوتریا کایمیتو[/h][h=3]نحوه کاشت گیاه جعفری[/h][h=3]نحوه تغییر PH خاک[/h][h=3]چگونه شته موجود در گیاهان را بشناسیم[/h][h=3]روش بالا بردن رطوبت هوای اطراف گیاه[/h]علوم دامی: توسط خودم [h=3]اصلاح نژاد طیور مقاوم به استرس گرمایی :[/h]توسط دوستمون kourosh_ma[h=3]میزان افزایش وزن گوساله پرواری چقدر است[/h] گیاهان دارویی: تاپیکهای زیر توسط خودم: [h=3]گیاه گندمکstellaria media[/h][h=3]نسرین : [/h][h=3] خواص دارویی پباز دشتی[/h][h=3] خواص دارویی گیاه فوفل[/h][h=3] خواص دارویی گیاه ابوخلسا[/h][h=3] خواص دارویی گیاه چشم خروس[/h][h=3]خواص دارویی گیاه آرنيقه[/h][h=3] طرز تهیه دمنوش گلاب و دارچین[/h][h=3]خواص سیر بنفش[/h][h=3]خواص داروی گُل قند[/h][h=3] آشنایی با برخی از مفیدترین دانه های میوه[/h][h=3]دهانشویه خانگی برای خونریزی لثه[/h][h=3] درمان شوره سر با جوشانده های گیاهی[/h][h=3]فواید و کاربردهای چریش، “برگ حیرتانگیز”[/h][h=3]گیاهان دارویی در درمان مشکلات معده[/h][h=3]تنفسی راحت با درمان خانگی[/h][h=3]سیاهدانه یک داروست، نه یک غذا[/h][h=3]علت ودرمان در بروز یبوست[/h][h=3]درمان گیاهی اختلال نعوظ[/h][h=3]درمان بوی نا مطبوع بدن با داروهای گیاهی[/h][h=3]درمان بوی نا مطبوع بدن با داروهای گیاهی[/h] علوم صنایع غذایی: توسط خودم: [h=3]ارزش افزوده ی مواد غذایی :[/h][h=3]پروتئینهای شیرین :[/h] کشاورزی: تاپیک جدید نظرسنجی برای فعالیت بهتر و بهتر کردن تالار:توسط خودم [h=3]به نظرتون کدام بخش کشاورزی؟[/h] این هم از خرداد ماه 1395..... باتشکرmasi eng 5 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ ماه تیر و مرداد: با تاخیر زراعت: تاپیک زیر توسط دوست عزیزمون .Strelitzia [h=1]چرا نباید از خوردن بامیه غافل شوید؟![/h] باغبانی: تاپیک زیر توسط خودم: [h=1]آشنایی با خواص پوملو یا گریپفروت چینی[/h]گیاهان دارویی: تاپیک زیر توسط دوست عزیزمون .Azadeh khoram [h=3]گزنه[/h][h=3]مریم نخودی[/h] تاپیکهای زیر توسط خودم: [h=3]کنترل صرع با طب سنتی[/h][h=3]دانلود: دمنوش غوره[/h][h=3]قاووت بخور، قوت بگیر![/h][h=3]عسل و دارچین برای کاهش وزن[/h]علوم صنایع غذایی: توسط دوستمون Mahdi Eng[h=1]دانلود رایگان جزوات و کتابهای منابع ارشد صنایع غذایی[/h] 3 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ ماه شهریور ، مهر با تاخیر زراعت: تاپیک زیر توسط دوست عزیزمون ./*atefeh*amirgb [h=1]نکات مهم در افزایش عملکرد ذرت علوفه ای[/h] [h=1]انواع کود[/h] باغبانی: تاپیک زیر توسط دوستمون Strelitzia [h=1]پرورش درخت انار: دلایل ترک خوردن و باز شدن انار چیست؟[/h] گیاهان دارویی: تاپیک زیر توسط دوست عزیزمون تاپیکهای زیر توسط خودم: گیاهپزشکی: [h=1]تولید تحت لیسانس آفتکشهای کشاورزی در ایران[/h]توسط دوستمون Hamid Ghobadi خاکشناسی: [h=1]حفاظت از رطوبت خاک توسط دوستمون Mohammad Aref[/h] [h=3]انواع باکتری های خاک و نقش آنها[/h]توسط دوستمون Mahnaazz آبیاری: [h=3]شبیه سازی رواناب حوضه آبخیز رود زرد با استفاده از مدل Arc Swat[/h]توسط دوستمون Mohammad Aref 4 نقل قول لینک به دیدگاه
masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۶ کم کاری شد... این ماه مطالب جدید و مسابقات جدید درراه است... برای هر مسابقه میخواهیم 200 امتیاز درنظر بگیریم برای نفر اول...البته با اجازه مهندس مهدی.... این ماه بدرخشید... نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .