رفتن به مطلب

آیا برخورد شهاب سنگ با اقیانوس باستانی، مولکول های حیات را ساخته است؟


Mohammad Aref

ارسال های توصیه شده

یک مطالعه نشان می دهد که برخورد شهاب سنگ با اقیاس های باستانی ممکن است بازهای نوکلئوتیدی و اسید آمینه ها را ساخته باشد.

847axvkpvirf9fq4zmui.jpg

به گزارش بیگ بنگ، محققان ِ دانشگاه توهوکو، موسسه ی ملیِ علم مواد و دانشگاه هیروشیما پس از انجام آزمایشاتِ برخورد که برخورد شهاب سنگ به اقیانوس باستان را شبیه سازی می کند این مسئله را کشف کردند. با تحلیل دقیقِ محصولاتِ ناشی از برخورد، این تیم دریافت که بازهای نوکلئوتیدی و اسید آمینه ها از ترکیبات معدنی تشکیل شده اند.

تمام اطلاعات ژنتیکیِ زندگی مدرن بصورت توالی های بازهای نوکلئوتیدی در DNA ذخیره می شود. هر چند، تشکیل بازهای نوکلئوتیدی از ترکیبات معدنی موجود بر روی زمینِ پروبیوتیک کار دشواری در نظر گرفته شده است. در سال ۲۰۰۹، این تیم تشکیلِ ساده ترین اسید آمینه، گلیسین، با شبیه سازیِ برخوردهای شهاب سنگ را گزارش داد. این بار، آنها منبع کربن را با بیوکربنات جایگزین کردند و آزمایشاتِ برخوردِ را با استفاده از اسحله ی سوختیِ تک مرحله ای با سرعتی برابر یک کیلومتر بر ثانیه انجام دادند. بدین ترتیب این محققان تشکیلِ تنوع بیشتری از عناصر سازنده ی حیات، از جمله دو نوع باز نوکلئوتیدی و ۹ نوع اسید آمینه پروتئینوژنیک را کشف کردند. نتایج دانشمندان یک مسیر جدید را برای چگونگی تشکیل مولکول های ژنتیکی روی زمین را نشان می دهد. جزئیات بیشتر این پژوهش در مجله ی علوم زمین و سیارات منتشر شده است.

 

ترجمه: سحر الله وردی / سایت علمی بیگ بنگ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...