رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 617 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 674 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 578 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 553 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 655 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 531 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 938 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 681 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 738 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 646 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 835 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 1.9k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 743 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 757 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 675 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 888 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 871 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 679 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 778 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 685 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 953 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 777 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 897 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 807 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 894 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 781 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 999 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 728 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 727 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 780 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 805 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 725 بازدید
×
×
  • اضافه کردن...