رفتن به مطلب

در مورد این کلوپ

گروه سلامت سبز
  1. جدید ترین اتفاق های این کلوپ
  2. خیلی خیلی کتاب خوب و دلنشینیه من خیلی دوسش دارم و هربار که میخونمش چند وقت حسابی به فکر سلامتیمم
  3. کتاب خام گیاه خواری آوانسیان (حجم:3.291 مگابایت - 91 صفحه)
  4. مسعود وهابی

    سلامتی

    سلام سلامتی گوهری است گران مایه و جان فزون گاهی نگاهی به اطراف می کنیم و پوششی از مادیات ما را فرا گرفته و دیگر در فکر بزرگترین نعمت الهی نیستیم {سلامتی} التماس دعا
  5. لينك پيشنهادي جهت مطالعه در مورد فوايد چاي سبز
  6. دقت داشته باشيد هيچ گاه چاي را در قوري استيل دم نکنيد زيرا چاي به خاطر مقدار قابل توجه تانن، با آهن قوري استيل رسوب مي دهد. قوري چاي بايد چيني با لعاب مرغوب و بدون سرب باشد. همچنين به ياد داشته باشيد از خوردن چاي داغ بپرهيزيد زيرا تانن چاي در حرارت بالا اثر بدي روي مخاط مخصوصاً مخاط مري مي گذارد. تا نيم ساعت بعداز صرف غذاهاي گوشتي از مصرف چاي بپرهيزيد. زيرا چاي مانع جذب آهن غذا خواهد شد. اين امر در مورد مصرف قرص آهن نز صادق مي باشد. :dancegirl2: منبع : دانشگاه علوم پزشکي بوشهر - آزمايشگاه اول غذائي
  7. ارتباط چاي سبز و سيگار: طي مطالعه اي که روي تأثير چاي در پيشگيري از سرطان هاي مشقله ازسيگار انجام شد مشخص گرديد که « ohdg-8 » ماده اي است که به وسيله آسيب سيگار به DNA آزاد مي شود. اگر اين آسيب DNA اصلاح نشود به تدريج باعث ايجاد يک ژن جهش يافته خواهد شد که فرد را مستعد ابتلاء به سرطان مي کند. پر ماده اي که توليد « ohdg-8 » را کاهش دهد باعث مي شود آسيب کمتري به بدن وارد شود. دراين مورد چاي سبز بهترين نتايج را داشته ولي چاي سياه ظاهراً اميدوار کننده نبوده است. بنابراين بيائيم چاي سبز را جايگزين چاي سياه کنيم.
  8. چاي به علت وجود فلاونوئيدها باعث جلوگيري از اکسيد اسيون چربي و در نتيجه ممانعت ازتصلب شرائين و نيز به تعويق انداختن پيري زود رس مي شود. چاي همچنين باعث ازبين بردن سموم ايجاد شده حين پخت غذا، کاهش اثرات سوء مصرف بعضي از داروها وکشيدن سيگار، کاهش انباشتگي آهن در بيماران مبتلا به « هموکروماتوزيس» ، جلوگيري از شکسته شدن DNA و توليد پراکسيدها در بدن و جلوگيري از فساد دندان مي شود.
  9. به ازاي يک درصد کاهش در کلسترول احتمال کاهش سکته قلبي دو درصد مي باشد. چاي سبز در رفع پاره اي از عفونت هاي قارچي، باکتريايي و حتي ويروسي (مثل سرماخوردگي عادي) نيزمفيد است و در برابر اسهال خوني مصونيت ايجاد مي کند. تانن موجود در چاي سبز از تداوم اسهال جلوگيري مي کند. اگر درصدد افزايش ميزان تانن چاي هستيد، بگذاريد بيشتر دم بکشد. چاي سبز داراي ترکيبي به نام « پلي فنول» است که حتي در مقايسه با ويتامين هاي E و C آنتي اکسيدان بهتري است.
  10. با توجه به تحقيقات اثر ديگر چاي سبز اين است که از آسيب هاي ناشي از بيماري آلزايمر روي مغز جلوگيري مي کند. آلزايمر يک بيماري پيشرونده است وسبب از بين رفتن حافظه مي شود. طي بررسي هاي علمي ثابت شده که EGCG موجود در چاي سبزمي تواند ميزان توليد پروتئين هايي که در بيماران آلزايمري توليد مي شود را کاهش دهد. از جمله پروتئين هاي موجود در بدن بيماران آلزايمري پروتئيني است به نام « beta-amyloid » که به دليل تجمع غير عادي در مغز منجر به آسيب هاي عصبي و از دست دادن حافظه مي¬شود. نوشيدن روزانه يک ليوان چاي به طور هميشگي مي تواند قابليت هاي حافظه را افزايش داده و تأثيراتي مشابه داروها براي ازبين بردن اختلالات حافظه داشته باشد . اثرمفيد ديگر چاي سبز اين است که رگ ها را تقويت کرده و از تجمع چربي در خون جلوگيري مي کند. تحقيقات نشان داده است که چاي سبز کلسترول خون را به ميزان 8 درصد کاهش مي دهد.
  11. خواص چاي سبز: چاي سبز معمولاً برا معالجه بيماري ها تجويز مي شود اما مردم در تمام نقاط دنيا پي برده اند که نوشيدن چاي سبز به طور روزانه فوايد زيادي دارد. از جمله خواص معجزه آساي چاي سبز خواص ضد سرطاني آن است. دانشمندان اعلام کرده اند خاصيت ضد سرطاني در چاي سياه نيز وجود دارد اما خاصيت آن کمتر از چاي سبز است. تحقيقات نشان داده است در چاي سبز ماده اي آنتي اکسيدان موسوم به EGCG(epigallocatechin-3-gallate) وجود دارد که از بروز برخي سرطان ها جلوگيري کرده و مي تواند از گسترش ويروس ايدز نيز جلوگيري کند. مطالعات جمعي از پژوهشگران استراليايي نشان مي دهد مصرف طولاني مدت چاي سبز تا 77 درصد خطر ابتلاء به سرطان تخمدان را در زنان کاهش مي دهد. اثرات ضد سرطاني چاي سبز در موارد سرطان مجراي معده - روده اي، ريه و پستان بيشتر مشاهده شده است.
  12. انواع چاي: تمام انواع چاي به 3 گروه عمده تقسيم مي شوند: 1- تخميري (چاي سياه) 2- تخمير نشده (چاي سبز) 3- نيمه تخميري ( چاي قرمز) هر سه نوع چاي قابض ، محرک، مسکن، مدر و معرق است و داراي اثرات آرام بخشي روي سلسله اعصاب مي باشد. تفاوت چاي سبز و سياه : چاي سياه و سبز هر دو از گياه واحدي به دست مي آيند. تفاوت آن دو در اين است که براي تهيه چاي سبز برگ ها را نجار داده، گرد مي کنند و سپس آن را خشک مي کنند ولي براي تهيه چاي سياه برگ ها خشک شده، تخمير شده و برشته مي شوند، يعني فرآيند بيشتري روي چاي صورت مي گيرد.
  13. چاي به عنوان يک ماده غذايي طبيعي از فوايد و مزاياي بسياري برخوردار است و مصرف مناسب و به موقع آن بدن انسان را در برابر بسياري از بيماري ها محافظت مي کند تا آن جا که چاي را بهترين نوشيدني بعد از آب مي دانند. ترکيبات چاي: چاي حاوي آب ، تانن ، کافئين (تئين) ، اسانس هاي روغني، آلبومين ، پکتين ، خاکستر و مقداري پروتئين است . اگر چاي به تنهائي مصرف شود ( بدون قند و شکر ) کالري خيلي کمي به مصرف کننده مي دهد. يک فنجان چاي حدود 4 کالري دارد. چاي داراي ويتامين هاي متعدد مانند ¬B1 و2 B ، اسيد فوليک ، اسيد پانتوتينک و يناسين است. برگ سبز چاي از نظر ويتامين C غني است.
  14. قاصدکــــــــ

    كلام نخست

    به نام خدا و به نام انسان با سلام خدمت يكايك دوستان و اعضاي گرامي سايت هدفمون از تشكيل و گرد اومدن در اين گروه توجه بيشتر به سلامت حقيقي جسم و به طبع روح و جانمون هست . اميدوارم گروه خوب مفيد و آموزنده اي باشه و بتونيم در كنار هم از علم و دانش تجربيات هم در اين زمينه استفاده كنيم . :flowerysmile:
  15.  
×
×
  • اضافه کردن...