رفتن به مطلب

در مورد این کلوپ

باسلام... این گروه همه کسانی هستند که ژنتیک خوندن و یا به رشته شیرین ژنتیک علاقه دارند.... خوشحال میشیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم..
  1. جدید ترین اتفاق های این کلوپ
  2. زندگی با بیماری آلزایمر: در حال حاضر، تشخیص طبی در مراحل اولیه بیماری امکان پذیر است .تشخیص بیماری آلزایمر عمدتا بر اساس تاریخچه بالینی، آزمون‌های حافظه و بررسی عملکرد فکری و ذهنی بیمار انجام می‌پذیرد پیشرفت در تحقیقات موجب شده که بعضی از علائم بیماری را در بعضی از بیماران بتوان معالجه کرد.
  3. رفتار:‌ تغییرات ایجاد شده در مغز باعث تغییرات در رفتار شخص نسبت به محیط خود می‌شود. این عکس العمل‌ها ممکن است با رفتارهای معمول شخص تفاوت داشته باشد. واکنش‌هابی از این دست شامل ترک منزل، تکرار کارها یا کلمات، پنهان کردن اموال شخصی ،رفتار خشن، پرخاشگری، بیقراری و یا رفتار ناشایست جنسی در فرد مشاهده می‌شوند. توانائی‌های جسمی:‌ بیماری می تواند بر هماهنگی جسمی (Physical Coordination) فرد اثر بگذارد. پیشرفت بیماری به تدریج باعث ضعف قوای جسمانی می‌شود. این تغییرات بر روند کارهای روزانه شخص مانند خوردن، حمام کردن و لباس پوشیدن اثرات سوء داشته و شخص به تنهایی قادر به انجام آنها نخواهد بود. اگر چه بیماری باعث تغییرات می‌گردد ولی فرد بیمار هنوز می تواند قدردانی خود را ابراز کند و احساساتی چون خوشحالی، خشم، ترس، عشق و یا غم را نشان دهد.با آگاهی از شخصیت بیمار و تجارب زندگی گذشته او می توان تدابیری اتخاذ کرد تا زندگی فعلی شخص از کیفیت خوبی برخوردار شود.
  4. احساسات و حالات: بیمار کنترل بر احساسات و حالات خود را از دست می‌دهد. با پیشرفت بیماری ، شخص دیگر، دوستان و محله های آشنا را نمی‌شناسد.
  5. انواع بیماری آلزایمر: تقریباً 90 تا 95 درصد از موارد بیماری آلزایمر از نوع تک‌گیر یا اسپورادیک است. نقش وراثت در این نوع چندان مشخص نیست و نیاز به تحقیقاتبیشتری دارد. بیماری آلزایمر غالب موروثی نوع دیگری است که شایع نیست و فقط 5 تا 10 درصد موارد را تشکیل می‌دهد و از یک نسل به نسل دیگر مستقیماً انتقال می یابد. اثرات بیماری آلزایمر: بیماری آلزایمر نهایتاً بر تمام جنبه‌های زندگی فرد مانند فکر کردن، احساسات و اعمال اثر می‌گذارد . این اثرات در افراد متفاوت است . بسیار دشوار است که ترتیب علائم و یا سرعت بیماری را در هر شخص پیش‌بینی کرد. بیماری بر روی موارد زیر تاثیر می‌گذارد.
  6. درمان: اگر چه بیماری آلزایمر علاج ندارد، اما درمان‌های موجود قادرند روی مسیر بیماری اثر کند‌کننده و کنترل کننده داشته باشند. عوامل احتمالی ایجاد بیماری: علت اصلی بیماری آلزایمر همان‌ طور که اشاره شد ناشناخته است. با این حال عواملی چون سن و پیشینه خانوادگی را به آن بی‌ربط نمی دانند. این عوامل همیشه و صد در صد موجب بیماری نمی‌شوند ولی می توانند به آن مرتبط باشند. سن اکثریت افرادی که به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شوند، بیشتر از 65 سال دارند و هر چه سن بیشتر باشد، احتمال ابتلا به این بیماری افزایش می‌یابد. با این حال افرادی هستند که در سنین 40 یا 50 سالگی گرفتار آلزایمر شده‌اند. افرادی که یکی از والدین برادر و یا خواهرشان مبتلا بوده‌اند شانس بیشتری برای گرفتن این بیماری را دارند تا افرادی که هیچگونه پیشینه‌ای ندارند.
  7. MELINI

    *آلزایمر*

    مفاهیم: آلزایمر چیست؟ سلامت > آموزش - همشهری آنلاین: بیماری آلزایمر یک بیماری تحلیل برنده و پیش رونده سیستم عصبی مرکزی انسان است که باعث زوال قوای عقلانی می‌شود. منشاء این بیماری دقیقا معلوم نیست و علاجی هم برای آن فعلاً در دسترس نیست. تغییرات متعددی در مغز بیمار رخ می دهد که باعث کوچک شدن مغز و نیز از بین رفتن سلول‌های مغزی می‌شود و به جای آنها اشکال خاصی به نام "پلاکهای پیری" در مغز به وجود می‌‌آید. علامت دیگر بیماری وجود کلافه‌های ظریف مارپیچی‌شکل در سلول‌های مغزی است، که در نهایت سلول‌های سالم را از بین می‌برد.
  8. مرسی علی اقا.انشالله یروزی دکتر خوبی بشید
  9. سلام.من عاشق ژنتیک هستم.و به رشته ام هم مربوط میشه.بیوتکنولوژی گیاهی میخونم. در زمینه ژنتیک اگر اطلاعات بدین خیلی خیلی خوشحال میشم. امیدوارم بتونم من هم کمکی بکنم.
  10. واقعا آقا علی؟؟؟نشنیده بودم...واقعا خیلی جالبههههههههه ممنونم از اطلاعاتت....خیلی برام جذاب بود...اما بیچاره دایناسورهههههههه
  11. اطلاعات من در این مورد بسیار ناچیزه ولی باید بگم کار های جلب توجهی انجام میشه مثلا با علم ژنتیک همین پارسال تونستن یه دایناسور رو شبیه سازی کنن اونم از روی خون همون دایناسور که از شکم یک حشره ی باستانی پیده شده بود و باید بگم که اون حشره ی 20 سانتی متری غول آسا چون توی کهربا بوده سالم مونده بود اما متاسفانه در لحظه ای ک داشتن موفق میشدن دایناسور به علت عدم تطابق با شرایط جوی مرد اگر تو اینترنت جست و جو کنید میتونین عکس هاش رو ببینین یا برای انسان ها هم کار های زیدی انجام دادن برای مثال الان با تغییرات ژنتیکی تو کشور های فرانسه آلمان و ایلات متحده میتونن طول و ضخامت انسان رو پیشبینی و تغییر بدن یعنی طرف رشد طولی استخوان هاش کم یا زیاد بشه و با موفقیت روی 20 نسل موش انجام شده و روی 100 کودک هم انجام شده که برای دیدن نتایج باید تا به بلوغ رسیدن اون کودکان صبر کرد
  12. به نظرم رشته ی قابل توجهیه و چون توی جامعه پزشک ژنتیک کم داریم میتونین به موفقیت های زیادی دست پیدا کنید... براتون آرزوی موفقیت دارم من خودم هم به پزشکی علاقه ی زیادی دارم البته رشته های قلب و چشم (چشم رو بیشتر دوستش میدارم) الانم دارم میخونم واسه پزشکی به امید خدا
  13. MELINI

    علم ژنتیک

    علم ژنتیک علم زيست شناسي، هرچند به صورت توصيفي از قديم‌ترين علومي بوده كه بشر به آن توجه داشته است؛ اما از حدود يك قرن پيش اين علم وارد مرحله جديدي شد كه بعداً آن را ژنتيك ناميده‌اند و اين امر انقلابي در علم زيست شناسي به وجود آورد. به نظر مي‌رسد ژنتيك بخش بسيار عظيمي از آينده را به خود اختصاص خواهد داد و شايد يكه تاز زمان باشد. البته براي اين علم جنجال برانگيز پاياني نمي‌توان متصور شد. علم ژنتيك در دنيا پيشرفت زيادي داشته و در 2 دهه گذشته با سرعت بيشتري روند ارتقاء را دنبال كرده است و به خاطر نقشه ژنوم انسان و گياهان يا ساير جانوران كه به دست آمده است،‌ توانستيم اطلاعات زيادي را از مكانيسم‌هاي آنها، اينكه چه‌طور جهش ژني اتفاق مي‌افتد، ‌يا چگونه مي‌توان از علم ژنتيك براي تشخيص و درمان بيماري‌ها يا توليد داروها استفاده كرد، را به دست بياوريم.
  14. من خودم به رشته ژنتیک پزشکی واقعا علاقه دارم.........اما میخوام از همه کسانی که میدونن بپرسم فردی که دکترای ژنتیک انسانی داره چیکار میتونه خودش انجام بده به تنهایی؟؟؟؟ منظورم آزمایشگاه و کلینیک و مطب مشاوره و ........بود.... خودش به تنهایی............... درامدشون چقدره ؟؟؟؟؟؟؟ آیا بازار کارش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_gol::icon_gol:
  15.  
×
×
  • اضافه کردن...