شش مقاله مختلف که توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد تهیه شده است به بررسی اثر عوامل مختلف بر روی پارامترهای ماشین کاری می پردازد که به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید.
هر شش مقاله با فرمت PDF و به صورت آزمایشگاهی می باشند که تأثیر عوامل مختلف را بر پارامترهای مربوط به ماشینکاری مورد بررسی قرار می دهند و در این مطلب از نواندیشان برای دانلود قرار داده شده اند.
فهرست مطالب بررسی اثر عوامل مختلف بر پارامترهای ماشین کاری :
بررسی اثر جنس قطعه کار بر روی پارامترهای ماشین کاری
نویسندگان: امیر طلایی پور و فرزین مهرابی
در این آزمایش هدف بررسی اثر جنس قطعه بر روی پارامترهای ماشینکاری از قبیل نرخ براده برداری زبری سطح و نیروهای ماشین کاری و غیره می باشند.
بررسی اثر سرعت براده برداری بر روی پارامترهای خروجی ماشینکاری
نویسندگان: اسماعیل اسمی پور و امیر بهاروند
در این آزمایش هدف بررسی اثر براده برداری بر روی پارامترهای ماشینکاری از قبیل نرخ براده برداری، دمای نوک ابزار، صافی سطح و غیره می باشد. سرعت برشی مقیاسی برای حرکت برش و یا حرکت اصلی است و عبارت است از سرعت خطی قطعه کار در نقطه ای که با ابزار با تماس است.
بررسی اثر سرعت پیشروی بر روی پارامترهای خروجی ماشینکاری
نویسندگان: امیر بهاروند و اسماعیل اسمی پور
در این آزمایش هدف بررسی سرعت پیشروی بر پارامترهای ماشین کاری از قبیل صافی سطح، نسبت تراش، نیروهای ماشینکاری، توان مصرفی، ارتفاع ناهمواری و غیره است. سرعت پیشروی عبارت است از تغییر مکان قلم نسبت به قطعه کار در جهت حرکت تغذیه به ازای یک گردش کامل قلم یا قطعه کار.
بررسی اثر زاویه براده بر روی پارامترهای خروجی ماشین کاری
نویسندگان: اسماعیل اسمی پور و امیر بهاروند
در این آزمایش فصد داریم تا اثر زاویه براده را بر پارامترهای ماشینکاری بدست آوریم. این زاویه نسبت به صفحه افق محاسبه می شود و عبارت است از شیب سطح جلو قلم که در تراشه متعامد نسبت به امتداد عمود بر سطح تراشیده شده سنجیده می شود و یکی از متغیرهای بسیار مهم در تراشه است.
بررسی اثر زاویه تنظیم اصلی بر روی پارامترهای خروجی ماشین کاری
نویسندگان: علی توکلی و امیر طلایی پور
در این آزمایش هدف بررسی اثر عمق برش بر روی پارامترهای ماشین کاری از قبیل نرخ براده برداری، زبری سطح و غیره می باشد. عمق تراش مقدار درگیری لحظه ای قلم با قطعه کار در امتداد عمود بر صفحه متشکل از حرکات اصلی و فرعی می باشد. به طور کلی در عملیات تراش با قلم های تک لبه، مقدار درگیری پشت، عمق ماده برداشته شده از قطعه کار را مشخص می کند.
بررسی اثر زاویه تنظیم اصلی بر روی پارامترهای خروجی ماشین کاری
نویسندگان: فرزین مهرابی و علی توکلی
در این آزمایش هدف بررسی اثر زاویه تنظیم اصلی بر روی پارامترهای ماشین کاری از قبیل نرخ براده برداری دمای ابزار صافی سطح و غیره می باشد و عبارت است از زاویه بین لبه اصلی قلم و سطح ماشین کاری شده که بر روی سرعت برشی هم تأثیر می گذارد.
نام فایل: بررسی اثر عوامل مختلف بر پارامترهای ماشین کاری
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com