دوستانی که علاقمند به مباحث مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری هستش، می تونن کتاب شاخص های شهری برای مدیریت شهرها رو از لینک زیر دانلود کنن.
روشهای علمیِِ نظارت و کنترلِ وضعیت در اغلب سازمانها، شرکتها و موسسات ایرانی پیشرفت قابل توجهی نداشته است؛ به عبارت دیگر، مدیران در کشور ما همواره بدون کارنامه عملکرد بوده و قضاوت دقیقی در خصوص میزان موفقیت و شکست برنامههای آنها منتشر نمیگردد.
این پدیده به خصوص در عرصه مدیریت عمومی و اجتماعی ظهور و بروز بیشتری دارد. در هر یک از وزارتخانهها و نهادهای عمومی مانند شهرداریها، استانداریها، فرمانداریها، ادارات کل استانی، نیروی انتظامی، مراکز قضایی و … طی سالیان متوالی، افراد مختلفی در مصدر امور قرارگرفته و هر یک به سهم خود تلاشهای زیادی صرف کرده و برنامههای متعددی را اجرا نمودهاند، اما از آنجا که ابزار اندازهگیری عملکرد و تحلیل وضعیت که از شاخصها یا خطکشهای مناسب برای برآورد هر یک از متغیرها بهره گیرد و آمارها و دادههای لازم در دسترس نبوده است، نه تنها امکان شناخت نقاط ضعف و قوت میسر نبوده، بلکه در اغلب موارد فرصتهای زیادی برای پیشرفت و تعالی از دست رفته است و بعضاً تجارب ناموفق به کرات آزموده شدهاند.
براساس ملاحظات فوق و با توجه به اعلام استفاده از رویکرد «مدیریت علمی» به عنوان یکی از اهداف دومین دوره شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران این موضوع را در حوزه معاونت هماهنگی و برنامهریزی و به خصوص سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات دنبال نمود و معاونت آمار و تحلیل اطلاعات این سازمان مامور پیشبرد آن گردید.
معاونت آمار، برنامه و بوجه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از ابتدای سال ۸۴ به تحقیق در زمینۀ استفاده از شاخصها در مدیریت شهری پرداخت و در بررسیهای انجام شده در این زمینه، به کتاب ستودنی و ارزشمند بانک توسعه آسیایی دست یافت. نظر به اهمیت این کار و انطباق کامل آن با رویکرد شاخصگذاری شهری، پیشنهاد ترجمه آن مطرح شد که با تائید هیات مدیره سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، به انجام رسید و اینک به جامعه مدیریتی کشور تقدیم میگردد.
در انجام این کار، حمایت مدیریت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران (آقایان مهندس مهرداد کارگری و مهندس علیاصغر قائمی) و معاونین هماهنگی و برنامهریزی شهرداری تهران (آقایان دکتر رحیم قربانی و مهندس حسین کلخورانی) و مخصوصاً مدیرکل محترم دفتر شهردار تهران جناب آقای دکتر محمدهادی موذن بسیار موثر و راهگشا بوده است که بدین وسیله از همه این عزیزان تشکر و قدردانی مینماییم.
نام فایل: کتاب شاخص های شهری برای مدیریت شهرها
دانلود فایل: فهرست | مقدمه | فصل اول | فصل دوم | فصل سوم | فصل چهارم (قسمت ۱) | فصل چهارم (قسمت ۲) | فصل پنجم | فصل ششم | پیوست ها
پسورد: www.noandishaan.com
نواندیشان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.
خوب