کتاب حقوق و مقررات شهرسازی رو می تونید از لینک زیر به صورت Word دانلود کنید
حدود موضوعی در مجموعه مقررات شهرسازی :
۱- فقدان رشته ای خاص در تقسیمات حقوق داخلی و همچنین در مراکز علمی و دانشگاهی کشور در مورد حقوق شهری .مدیریت شهری . مقررات شهرسازی و غیره تعیین این محدوده موضوعی را دشوارتر می سازد.
۲- تازه ترین مقررات شهرسازی و تأسیس نهادهای مرتبط با برنامه ریزی و عمران شهری در کشور نیز – که بیش از چهاردهه از عمر مؤثر آن نمی گذرد – در تعیین حدود این موضوع اثر می گذارد.
۳- تصرف های کالبدی در سرزمین و در زمینه استفاده از عناصر دارای مقیاس و اندازه ( مانند زمین. آب. هوا. فضا و….) به دلیل افزایش جمعیت و برهم خوردن تعادل میان انسان و طبیعت . به ناگزیر همواره گسترش می یابد و این روند جداسازی و استقلال حقوق شهری و شهر سازی را از سایر رشتههای حقوقی به ویژه در چاچوب شاخه های حقوق عمومی و خصوصی روزبه روز دشوارتر می کند.
۴- جداسازی مقررات شهرسازی از حقوق محیط زیست . که در حوزه حقوق عمومی قرار دارد یکی دیگر از موارد دشوار است، زیرا بخشی از مقررات شهرسازی با مناطق مختلف سرزمین ( ساحلی، کوهستان، فضاهای جنگلی، بستر و ساحل رودخانه ها و…) ارتباط دارد و نوع کاربری و ساخت و سازهای ویژهای را در این مناطق مشخص میکند. از این رو در برخی از کشورها مسئولیت عمران شهری یا توسعه و عمران ملی و مسئولیت حفظ محیط زیست برعهده سازمان واحدی است .
۵- جداسازی مقررات شهرسازی از مقررات آمایش سرزمین ، که به مکانیابی توزیع جمعیت و فعالیت در سرزمین میپردازد ، نیز آسان نخواهد بود، چنانکه مدیریت شهری را، که از شاخه های حقوق اداری به شمار میآید نمیتوان از مقررات فنی و معماری و شهرسازی جدا دانست.
۶- با این حال، هم به لحاظ سهولت کار و هم به لحاظ در نظر داشتن تقسیمات تخصصی و فنی در جهان امروز باید حقوق و مقررات شهرسازی رادر هر کشور به طور مستقل و جدا از سایر رشتههای حقوقی، به شیوهای که در دانشگاهها و محافل,علمی.جهان.جریان دارد پیگیری.نمود.
[vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-download”]نام فایل: حقوق و مقررات شهرسازی
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com
[/vc_message]
[vc_message message_box_color=”blue” icon_fontawesome=”fa fa-link”]منبع: نواندیشان[/vc_message]