دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی عمران (بررسی رفتار سازه های لوله ای مهاربندی شده در ساختمان های بلند تحت تأثیر نیروی زلزله)

بازدید: 4129 بازدید
مدل رفتاری طره بسته شده

در صورتیکه ارتفاع ساختمان از یک حد معینی بیشتر شود و جزو ساختمان های بلند قرار گیرد، سیستم های سازه ای متداول جوابگوی نیازهای ما نخواهند بود زیرا در ساختمان های بلند، صلبیت و پایداری ضوابط مهمتری را نسبت به مقاومت (مشخصه اصلی سازه های کوتاه) بیان می کنند. جهت پاسخگویی به نیازهای فوق، سیستم جدیدی تحت عنوان سیستم لوله ای ابداع شده است این سیستم دارای چنان قابلیتی است که در بیشتر حالات مقدار مصالح سازه ای مورد استفاده در این سیستم نسبت ساختمانی که در آن از سیستم های قابی متداول استفاده شده باشد به نصف تقلیل پیدا می کند. از جمله مزایای دیگر این سیستم، انعطاف پذیری زیاد آنها در تقسیم بندی فضاهای داخلی و کاهش تغییر مکان جانبی سازه می باشد. در این سیستم ها به علت انعطاف پذیری تیرهای پیرامونی در قاب، تغییر شکل های ناشی از برش ایجاد می شود که این پدیده، تأخیر برشی نامیده می شود و سبب می گردد که کارایی سیستم لوله ای تا اندازه ای کاهش یابد در صورتیکه تاخیر برشی به حداقل برسد می توان انتظار داشت که ساختمان بلند لوله ای همانند یک تیر طره با مقطع صندوقه ای عمل نماید. در این تحقیق سعی شده است علل و نحوه ایجاد پدیده تأخیر برشی در ساختمان های بلند لوله ای مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته، و روش هایی برای کاهش این پدیده ارائه گردد. یکی از روشها، استفاده از مهاربندها می باشد که بحث این تحقیق بیشتر بر روی آن متمرکز گشته است. برای این منظور تأثیر تعداد و محل قرارگیری مهاربندها بر روی موضوعاتی از قبیل تأخیر برش، تغییر مکان جانبی و نیروهای دینامیکی وارد بر سازه مورد بررسی قرار گرفته و نتایج بیانگر این مطلب است که استفاده از مهاربندها به صورت زیگزاگ تأثیر بیشتری در جهت کاهش تأخیر برش خواهد داشت.

کلمات کلیدی: لوله، لنگی برش، ساختمان بلند، زلزله، تیر عمیق

این پایان نامه توسط محمدمهدی اسماعیلی و با راهنمایی دکتر ابوالفضل عربزاده و مشاوره دکتر فرهاد دانشجو جهت کسب مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه از دانشگاه تربیت مدرس در زمستان ۱۳۷۹ تهیه شده است که می توانید از فایل پیوست دانلود کنید.

نام فایل: بررسی رفتار سازه های لوله ای مهاربندی شده در ساختمان های بلند تحت تأثیر نیروی زلزله

دانلود فایل: لینک مستقیم

پسورد: www.noandishaan.com

منبع: نواندیشان

ادامه مطلب