کتاب شهرهای فرودگاهی جهان که توسط جان دی. کاساردا تهیه و توسط گروه بینالمللی رهشهر ترجمه شده است را با فرمت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
با پذیرش این واقعیت که در شرایط امروزی جهان، فرودگاهها به یکی از کارآمدترین نیروهای محرکه رشد و توسعه اقتصادی – اجتماعی تبدیل میشوند، ظهور پر شتاب شهـرهای فرودگاهی را در عرصه گیتی میتوان پیامدی طبیعی قلمداد نمود.
شهرهای فرودگاهی توانستهاند با ایجاد تأسیسات و تسهیلات مورد نیاز امروز و آینده جوامع بشری، نقش حساسی را در فرآیند توسعه اقتصادی و اجتماعی جهان ایفا نمایند. همگرایی فزانده میان تکنولوژی هوانوردی، توسعه دانش سایبرنتیک، فرآیند جهانی شدن، رقابت تنگاتنگ، و توسعه ارتباطات جهانی، چشمانداز نوینی را به تصویر کشیده است که در آن فرودگاهها در حال شکل دادن به شهرها و شهرها در حال توسعه بیشتر فرودگاهها در قرن 21 خواهند بود. همان مزایا و مواهبی که توسعه بنادر در قرن 18، خطوط راهآهن در قرن 19 و احداث بزرگراهها در قرن 20 برای جامعه جهانی به ارمغان آوردند.
شهرهای فرودگاهی که محصول توسعه تجارت و کسب و کار جهانی در نیمه دوم قرن بیستم به شمار میآیند، بیتردید جایگاه ویژهای در شتاب بخشیدن به روند جهانی شدن در قرن بیست و یکم به خود اختصاص خواهند داد.
فهرست مطالب کتاب شهرهای فرودگاهی جهان :
فصل اول
- به سوی آینده
- مدیریت استراتژیک شهرهای فرودگاهی
- پیشگامان شهرهای فرودگاهی
فصل دوم
- شهرهای فرودگاهی جهان
- فرودگاه بینالمللی آتن
- فرودگاه بینالمللی پکن
- بررسی فرودگاه بینالمللی دالاس فورتورث
- فرودگاه بینالمللی دیتون
- فرودگاه بینالمللی کوالالامپور
- بررسی فرودگاه بینالمللی ممفیس
- فرودگاه بینالمللی تامبو
- فرودگاه بینالمللی پیتسبورگ
- بررسی فرودگاه بینالمللی تانکردونوس
- فرودگاه بینالمللی دنور
- فرودگاه بینالمللی دابلین
- بررسی فرودگاه بینالمللی فرانکفورت
- فرودگاه بینالمللی هلسینکی
- فرودگاه بینالمللی اینچئون
- بررسی فرودگاه بینالمللی تایوان تائویوان
نتیجهگیری
نواندیشان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.