کتاب گذر از نوگرایی (ارتباطات و دگرگونی جامعه) نوشته دکتر حمید مولانا که توسط یونس شکرخواه ترجمه شده است را به صورت PDF در 178 صفحه از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
پس از جنگ جهاني دوم مقارن با شكلگيري جديد روابط بينالمللي موضوع توسعه كشورهاي جهان سوم در ابعاد گوناگون مورد توجه متفكران و انديشمندان علوم اجتماعي قرار گرفت. طي پنج دهة گذشته نظريات و الگوهاي مختلفي در اين زمينه از سوي نظريهپردازان مسائل توسعه ارائه شده است. وجه مشترك عمده اين نظريات آن است كه همه آنها شرط ورود به مرحله توسعه را گذر از نظام سنتي اين جوامع ميدانند و هر يك در پي آن است كه به ارائه طريقي براي گذر از نظام سنتي به مدرن در وجهي از وجوه جامعه برآيد. اين وجه مشترك را بايد ناشي از تجربه تاريخي كشورهاي غربي در فرايند توسعه يافتگي دانست، به گونهاي كه نظريهپردازان غربي با تكيه بر روندي كه غرب در مسير توسعه پيموده است، نسخهاي كلي براي درمان توسعه نيافتگي جوامع ديگر سفارش ميدهند، بدون آنكه وضعيت، شرايط و ساخت اين جوامع را مدنظر قرار دهند.
سرفصلهای کتاب گذر از نوگرایی :
- توسعه، عرصهاي در جستوجوي خويش
- فراسوي توسعه گرايي، چهارچوب تحليل
- نظريهها و نگرشهاي متفاوت در قبال ارتباطات و توسعه
- فرهنگ، جامعه و ارتباطات
- سياستهاي ارتباطي و برنامهريزي براي توسعه
- تكنولوژيهاي ارتباطي و توسعه
- ارتباطات دوربرد و نقش آن
- كاربرد تكنولوژي نوين فضايي در توسعه اقتصادي و اجتماعي
- افرد و جوامع، ارتباطات و دگرگوني جامعه
نام فایل: گذر از نوگرایی (ارتباطات و دگرگونی جامعه)
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com
نواندیشان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.