شکل پذیری سازه های بتن آرمه از مهمترین ملاحظاتی است که باید در طراحی این سازه ها مدنظر طراحان باشد. در این رابطه آئین نامه های طراحی سازه های بتن آرمه ضوابط خاصی را برای طراحی این سازه ها در مناطق زلزله خیز، به منظور اطمینان از حصول شکل پذیری کافی در نظر می گیرند. در بین اجزاء سازه ای، اتصالات به دلایل گوناگون مهمترین رکن سازه های بتن آرمه محسوب می شوند. از طرفی در اجرای سازه های بتن آرمه معمولاً اتصالات چندان مورد توجه واقع نمی شوند؛ به گونه ای که ضوابط خاص آئین نامه ها در مورد اتصالات از قبلی آرماتورگذاری عرضی اتصال معمولاً رعایت نمی شود. از این رو تقویت اتصالات و افزایش شکل پذیری آنها از موارد بسیار مهم و مورد توجه محققین مختلف بوده است.
این پایان نامه با عنوان ارزیابی لرزه ای (خطی و غیرخطی) دیوارهای برشی بتنی تقویت شده با صفحات فولادی (دیوار برشی مرکب) علی تیغ تیزنقش زیر نظر دکتر ابراهیم ثنایی در دانشگاه علم و صنعت برای اخذ درجه کارشناسی ارشد مهندسی عمران – سازه ارائه شده که می تونید از لینک زیر دانلود کنید.
نام فایل: پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی عمران (ارزیابی لرزه ای (خطی و غیرخطی) دیوارهای برشی بتنی تقویت شده با صفحات فولادی)
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com