ترکیب بارگذاری نیروها بر سازه های پست های فشار قوی که توسط شرکت توانیر و زیر نظر معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری تهیه شده است را با فرمت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
یکی از مراحل مهم در طراحی سازههای پستهای فشار قوی، تعیین بارهای وارد بر سازه میباشد. بارهای وارد بر سازه نگهدارنده تجهیزات پست را میتوان به دو گروه عمده تقسیم کرد. گروه اول مربوط به بارهای ناشی از استقرار تجهیزات روی سازه که شامل کشش ناشی از وزن هادی، وزن تجهیز، نیروی عملکرد تجهیز (در صورت وجود) و نیروی وزن سازه بوده و گروه دوم مربوط به بارهای ناشی از عوامل طبیعی و محیطی مثل یخ، باد، زلزله و اتصال کوتاه روی هادی و تجهیز و سازه میباشد. سازه نگهدارنده تجهیزات پست بایستی در مقابل بارهای وارد بر آن ایمن باشد. ایمن بودن یک سازه یعنی اینکه بتواند بارهای وارد بر آن را با یک حاشیه اطمینان کافی تحمل کند. لذا پیشبینی درست از بارهای وارده بر یک سازه، تاثیر مستقیم بر ایمن بودن آن سازه خواهد داشت.
فهرست مطالب ترکیب بارگذاری نیروها بر سازه های پست های فشار قوی :
اهداف، کلیات و تعاریف
- کلیات و اهداف
- تعاریف
انواع بارگذاری
- انواع بارهای مکانیکی
- بار کشش هادی و بار یخ
- بار باد و بار زلزله
- بررسی بار اتصال کوتاه
- بار عملکرد
- بار نصب و نگهداری
ترکیبات بارگذاری
- گنتریها
- سازههای نگهدارنده تجهیزات
- مثال کاربردی
- بار زلزله
- بار سیمکشی در حداقل درجه حرارت برای هوای آرام و بدون یخ
نام فایل: ترکیب بارگذاری نیروها بر سازه های پست های فشار قوی
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com
دوره کامل آموزش تجهیزات برقی صنعتی شامل بیش از 22 ساعت ویدئوی آموزشی در قالب 20 عنوان سرفصل مختلف و 350 جلسه آموزشی را از لینک زیر میتوانید تهیه نمایید.