جلد اول کتاب بیولوژی و مدیریت علف های هرز ایران نوشته حسین نجفی، محمدعلی باغستانی و اسکندر زند که زیر نظر موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی تهیه شده است را به صورت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
این کتاب ویژه طرح بسیج همگام با کشاورز توسط سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی پژوهشکده خودکفایی و امنیت غذایی به صورت رایگان منتشر شدهاست. در یک زیستبوم زراعی، به هرگونه گیاهی غیر از گیاه زراعی موردنظر، علف هرز میگویند. هرچند علفهای هرز مورد کشت و کار قرار نمیگیرند، اما به محیطهایی که توسط انسان آماده میشوند، کاملاً سازگاری داشته و از زمان پیدایش کشاورزی همراه گیاهان زراعی بودهاند. اهمیت، نقش اکولوژیکی، میزان خسارت و مدیریت علفهای هرز از دیدگاههای متفاوت قابل بررسی است. علفهای هرز معمولاً گیاهان ناخواستهای هستند که وارد زیستبومهای زراعی میشوند و برای کسب منابع محدود رقابت میکنند.
سرفصلهای کتاب بیولوژی و مدیریت علف های هرز ایران :
- آزولا (Azolla pinnata)
- اویارسلام (Cyperus spp.)
- پنجه مرغی (Cynodon dactylon)
- پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis)
- تلخه (Acroptilon repens)
- تیفا (لویی) (Typha spp.)
- چاودار (Secal cereale)
- خاکشیر (Descurainia sophia)
- خارشتر (Alhagi pseudoalhagi)
- خردل وحشی (Sinapis arvensis)
- دارواش (Loranthus spp.)
- دم روباهی (Setaria spp.)
- سلمه تره (Chenopodium album)
- سوروف (Echinoclo a crus-galli)
- علف پشمکی (Bromus tectorum)
- قیاق (Sorghum halepense)
- گل جالیز (Orobanche spp.)
- مرغ (Agropyrom repen)
- یولاف وحشی (Avena fatua)
نام فایل: کتاب بیولوژی و مدیریت علف های هرز ایران (جلد اول)
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com
نواندیشان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.