کتاب برندسازی شهری در ایران (کارکرد، تجارب و فرآیند) که توسط اشرف رحیمیان و عباس منوریان تهیه و به صورت رایگان توسط مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران منتشر شده است را با فرمت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
در سالهای اخیر شهرها در جستجوی راههای جدیدی برای ترویج خود هستند. با توجه به دگرگونیهای سریع تکنولوژی و تغییر از محیط محلی به جهانی، شهرها به منظور تبدیل شدن به مقصد جذاب گردشگری، تجارت، مکان غنی فرهنگی و …، مجبور به رقابت با یکدیگرند. رقابت در حال افزایش میان شهرها یکی از اثرات جهانی شدن است. ساختن برند (کشور، ملت، مکان، مقصد، شهر …) به سرعت به امری عادی در محافل دولتی و عمومی در سراسر جهان و همچنین در میان مدیران کسب و کار تبدیل شده است. معمولاً این اصطلاح به مجموعه گستردهای از تلاشهای مدیران دولتی و شهری اشاره دارد که با هدف بازاریابی مکان، انجام میپذیرد.
برند تلاش میکند تا هویت متمایز به شهر بدهد و آن را از سایر شهرها متمایز کند. برند قوی یعنی نسبت به رقبا در سرمایهگذاری، تجارت، بازدیدکنندگان و ساکنان متفاوت باشیم. برندسازی شهری میکوشد ادراک مشتریان موجود و بالقوه و نیز سایر ذینفعان را مدیریت نماید و هدفش تأثیر بر رفتارهای فرازمانی مشتریان و ذینفعان است. در حقیقت، برندسازی از سوی بسیاری از محققان بازار به عنوان یکی از قدرتمندترین استراتژیها برای جایگاه یابی تلقی میشود که محصول را قادر میسازد تا با استفاده از مزایا و وعدهها در میان رقبای خود و در اذهان مشتریان ایستادگی کند.
فهرست مطالب کتاب برندسازی شهری :
فصل اول: چرا برند شهری مهم است؟
- مقدمه
- چرا برندسازی شهری مهم است؟
- برندها چه کارکردی برای شهر دارند؟
- آیا پرداختن به برندسازی شهرها در ایران اهمیت دارد؟
- طرح این کتاب
فصل دوم: برند شهری چیست؟
- مقدمه
- ویژگیها و کارکردهای مفهوم برند
- برندسازی شرکت و برندسازی در بخش عمومی
- برندسازی مکان و برندسازی شهر
- سرشت چندرشتهای برند شهر
- خلاصه
فصل سوم: مدلهای برندسازی شهری کدامند؟
- مقدمه
- مدل کاتلر
- مدل رینیستو
- بررسی مدل انهالت
- مدل کاواراتزیس
- مدل هانکینسون
- بررسی مدل پریدوک و کوپر
- مدل دیچراتونی و ریلی (قیف دوگانه)
- مدل براون زنکر
- بررسی مدل مشاوران مقصد لوکیوم
- مدل گاگویتو دیگران
- مدل آزوادو
- مقایسه چارچوبها
- سازماندهی برندسازی مکان
- گروههای هدف برندسازی شهر
- خلاصه
فصل چهارم: شهرهای دیگر برای برندسازی چه کردهاند؟
- مقدمه
- مطالعه موردی: دوبی، بوداپست و کپنهاگ
فصل پنجم: چگونه میتوان برای شهرهای ایران برندسازی نمود؟
- مقدمه
- فرآیند برندسازی شهری
نواندیشان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.