طرح پژوهشی پهنه بندی اقلیمی ساختمان های آموزشی ایران که توسط مرتضی کسمایی برای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تهیه شده است را به صورت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
توجه به شرایط اقلیمی در مراحل مختلف طراحی ساختمانها، به خصوص ساختمانهایی که به نحوی مورد استفاده مستقیم انسان قرار میگیرند، امری ضروری است. این توجه از دو جهت، یکی بالا بردن کیفیت آسایش و بهداشت در فضاهای داخلی و دیگری صرفهجویی در مصرف سوخت وسایل کنترلکننده این فضاها حائز اهمیت است. ساختمانهای مختلف بسته به امکانات اقتصادی حاکم در ساخت آنها، تأثیرپذیری متفاوتی از شرایط اقلیمی دارند. همچنین اقلیمهای مختلف با شرایط آب و هوایی متفاوت تأثیرات متفاوتی بر ساختمان میگذارند.
در مطالعاتی که به طور معمول به منظور بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر ساختمان انجام میشود، فرض بر استفاده دائمی از فضاهای ساختمان و ناچیز بودن بارهای داخلی است. بنابراین پیشنهادهای عمومی ارائه شده در زمینه طراحی اقلیمی با هماهنگی ساختمان با شرایط آب و هوایی محیط پیرامون آن را تنها میتوان در مورد ساختمانهای مسکونی که خصوصیات مشابهی با ویژگیهای فضاهای مفروض در این مطالعات دارند، بکار بست.
در مورد ساختمانهایی که الگوی اشغال با زمان استفاده متفاوتی با ساختمانهای مسکونی دارند، یا درمود ساختمانهایی با بار داخلی خیلی زیاد، لازم است پیشنهادهای عمومی ارائه شده در زمینه طراحی اقلیمی با توجه به خصوصیات فضاهای موردنظر، تعدیل شوند. ساختمانهای آموزشی به دلیل ویژگی کاملاً متفاوتی که از نظر زمان اشغال فضا و عملکرد، نسبت به ساختمانهای مسکونی دارند، به نحو کاملاً متفاوتی تحت تأثیر شرایط اقلیمی قرار میگیرند.
فهرست مطالب پهنه بندی اقلیمی ساختمان های آموزشی ایران :
ساختمانهای آموزشی – ویژگیها و نیازها
- ویژگیهای ساختمانهای آموزشی
- نیازهای محیطی ساختمانهای آموزشی
ساختمانهای آموزشی و اقلیم
شرایط آب و هوایی نقاط مختلف ایران
تقسیمات اقلیمی ایران – فضاهای آزاد آموزشی
- خیلی سرد
- سرد
- سرد – معتدل
- معتدل
- معتدل – گرم
- گرم
تقسیمات اقلیمی ایران – ساختمانهای آموزشی
- خیلی سرد
- سرد
- سرد – معتدل
- معتدل
- معتدل – گرم
- گرم
ضمیمهها
نام فایل: پهنه بندی اقلیمی ساختمان های آموزشی ایران
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com