دانلود جزوه هیدرولیک آقای جاهدی

بازدید: 4382 بازدید
جزوه هیدرولیک جاهدی

جزوه هیدرولیک آقای جاهدی

مدرس سازمان فنی و حرفه ای کشور

تاریخچه
به طور کلی هیدرولیک با ریشه ای از لاتین به فنی که انتقال و تبدیل نیرو را توسط مایعات انجام دهد ، اتلاق می گردد .
تاریخچه ، شناسایی و اعلام مکتوب آن به حدود اواسط قرن سوم قبل از میلاد که اولین پمپ هیدرولیکی توسط کنزی بیوس یونانی ساخته شد و این پمپ از نوع پمپ های پیستونی اهرمی و دارای دو سیلندر بوده ، بر می گردد .
ولی قرن ۱۶ میلادی را شاید بتوان به دوران توسعه ی پمپ های آبی نام برد که در اواخر قرن یاد شده اصول طراحی و ساختمان پرس های هیدرولیکی شروع گردیده و حدوداً ربع قرن پس از آن به صورت علمی در آن زمان شناخته شده و مورد استفاده قرار گرفته است .
قرن ۱۹ میلادی کاربرد استفاده از پرس های هیدرولیکی آبی اوج گرفته و قرن بیستم را می توان به عنوان قرن شروع و توسعه ی استفاده از سیستم های هیدرولیک روغنی در صنعت نام برد .
اولین سیالی را که بشر مورد استفاده قرارداد آب بود . آب به علت آن که همه جا در دسترس بوده ، قیمت بسیار پایین و مهم تر آن که در برابر آتش مقاومت داشته است. بیش ترین توجه را به عنوان یک انرژی جدید به خود جلب می نموده است .
ولی مضرات آن نظیر تسریع در زنگ زدگی ، روان کاری بسیار پایین و همچنین تحمل کم درجه ی حرارت بشر را مجبور به استفاده از سیال های جایگزین نمود . تقریباً از اوایل قرن بیستم روغن های معدنی جایگزین مناسبی جهت آب برای سیستم های هیدرولیک گردید ولی این روغن ها خواص شیمیایی و فیزیکی خود را در مدت زمان کمی از دست می دادند .
تقریباً در سال ۱۹۴۰ بشر قادر به تولید مواد قابل افزودنی (Additives)
به روغن های پایه معدنی گردید که این مواد افزودنی خواص شیمیایی و فیزیکی روغن را تاحد بسیار بالایی حفظ و افزایش داده است .
آنست که هدف از نگارش این کتاب به یاری خداوند می خواهیم شما خواننده ی عزیز را با اصولی که یک کنترلر مدارهای هیدرولیکی می بایست از آن اطلاع داشته و آن ها را به کار گیرد آشنا نماییم .
یک کنترلر هیدرولیک کار دستی کیست ؟
بر اساس استاندارد بین المللی طبقه بندی مشاغل یک کنترلر هیدرولیک کار دستی ، کسی است که علاوه بر کنترل مدارهای نیوماتیکی از عهده ی روشن کردن واحد تولید فشار و تنظیم آن ، لوله کشی و انشعاب مدارهای هیدرولیکی و شناسایی و بستن مدارهای ساده ی هیدرولیکی به صورت دستی بر آید .
متن کامل جزوه هیدرولیک مهندس جاهدی را ازلینک زیر دریافت نمایید:

نام فایل: جزوه هیدرولیک آقای جاهدی

دانلود فایل: لینک مستقیم

پسورد: www.noandishaan.com

منبع: نواندیشان
مقالات، مطالب، طرح ها و پروژه های خود را برای قرارگیری در سایت علمی آموزشی نواندیشان از اینجا بفرستید.

ادامه مطلب