راهنمای محاسبات حدود مجاز برای مخلوط ترکیبات شیمیایی که توسط مرکز سلامت محیط و کار در سال 1395 تهیه شده است را به صورت PDF از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
كارگران در مواجهه با طيف گستردهای از عوامل زيانآور شيميايي، بيولوژيکي، فيزيکي و استرسورهای ديگری هستند كه هم در محيط كار و هم خارج از محيط كار سلامت آنها را تهديد ميكند. مواجههای غيرشغلي همانند مصرف الکل، استعمال دخانيات، استفاده از حشره كشها، مواد آرايشي، استنشاق آلايندههای هوای شهرها و ساير مواد شيميايي ديگر نيز ممکن است اثرات مواجهه شغلي با برخي از آلايندهها را تشديد نمايد. هر عاملي ميتواند باعث يک اثر فيزيولوژيکي در بدن انسان شود. مواجهه با مخلوطي از اين عوامل ممکن است باعث اثرات حاد يا مزمن يا تركيبي از هر دو اثر حاد يا مزمن با يا بدون دوره كمون شود. در برخي موارد، مواجهه كارگران با عوامل مختلف ميتواند باعث تشديد اثرات بهداشتي آنها يا ايجاد يک عارضه زيانبار يا حتي يک ريسک بهداشتي جديد نمايد.
مواجهه با مخلوطي از استرسورها ميتواند پيامدهای بهداشتي ايجاد كند كه اين پيامدها ممکن است افزایشی، سینرژیک، آنتاگونیست یا باعث تقویت یا تشدید پاسخ موردانتظار ناشی از مواجهه با یک عامل شود. اين شرايط يک مسئله پيچيدهای را برای متخصصان بهداشتي و زيست محيطي در سياستگذاری جهت تدوين حدود مجاز برای محيط های كار، محيط زيست، غذا، دارو، محصولات مصرفي و … ايجاد كرده است.
فهرست مطالب راهنمای محاسبات حدود مجاز برای مخلوط ترکیبات شیمیایی :
- مقدمه
- تعاریف
- حدود مجاز مواجهه
- متوسط وزني- زماني
- حد مجاز شغلي كوتاه مدت
- حد مجاز شغلي سقفي
- كاربرد رابطه مخلوط مواد برای حالت اثرات افزايشي
- محدوديتها و موارد خاص
- مثالهای حد مجاز شغلي برای مخلوطها
- معرفي بسته نرم افزاری Mixie جهت محاسبه حدود مجاز مخلوط مواد شیمیایی
- راهنمای استفاده از MiXie : ویرایش 2014
- ساختار MiXie
- الگوی پيشنهادی منطبق با حدود مجاز مواجهه ايران
- كدبندی اثرات
- توصيف و گروهبندی اثرات
- فهرست بندی مواد شيميايي بر اساس گروه بندی اثرات بهداشتی
- جدول حدود مجاز مواجهه با كدبندی اثرات
- منابع
نام فایل: راهنمای محاسبات حدود مجاز برای مخلوط ترکیبات شیمیایی
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com